• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

!!BoKsöR!!77 Yas 15 BEFORE__ AFTER

Kanatlar çok iyi sanırım eski bir konun vardı ordan hatırladım hatta herkes 14 yaşında yüklenme falan diyordu boyun kısalır diye aksine uzamışsın define halini merak ediyorum kilo almışsın ama göbekte olmuş gerçi bulktasın belli bi yağ oranı olacak tabi dediğim gibi define halini bekliyorum.

Eski halinle şimdiki halin arasında dağlar kadar var.Hacim olarak bayağı bir genişlemişsin ama diğer arkadaşların söylediği gibi yağlanma biraz fazla olmuş.Yağ oranını azaltmanı tavsiye ederim.

hacim olarak gelişmişsin ama yani 20li yaşlarda olsaydın sporu yapmış bırakmış derdim ama 15 yaşında bulk enteresan yani hacim yok diyemem ama yağda çok 15 yaşındada yağlanarak kilo aldıysan define zor olacaktır derim salonda böyle adamlar çok fazla zaten zayıftan geldin keşke daha dikkat etseydin kollay 38.5 yok gibi duruyo (şekilli olunca ve yağsız olunca daha büyük geliyor göze ondan olabilir) kanatlar gibi ama çok yağlısın bence bi yağ oranını ölçtür ve daha fazla 15 yaşında bulkta kalma kolay gelsin

Back
Yukarı