Gerildiğim filan yok arkadaşlar, her gt üyesinin yada yöneticinin çıkıp söyleyeceği şeyleri yazıyorum sadece.
Forumu bırakmak tabi ki bir karardır, pek ala bunu yapabilirsiniz,burada bir sıkıntı yok.
Ama gider ayak başlık açar; gidiyorum çünkü çok kalitesizsiniz, yönetimde adil değil ve onlarda kalitesiz derseniz, ardından taraftar 3-5 üye de evet kalitesiz çok adaletsizlik var ...vb çığırtkanlığı yaparsa tabi ki buna itiraz ederiz!
ÇÜNKÜ YOK BÖYLE BİR ŞEY!
Yönetim herkese eşit arkadaşlar.
İstek ve şikayetleriniz için başlıklar var; olmadı gt üyesi arkadaşlara öm atar sesinizi duyurmak için istekde bulunursunuz, bizde gt bölümünde başlık açar doğrudan bunu yönetime duyururuz.
Ama bunu bu tip isyan başlıklarında arka sokakda taş atar gibi yaparsanız bu olmaz.
Bizler daha fazla sizlerin istediği gibi bir forum yaratmak, daha üretken bir forum dinamiği yakalamak için uğraşıyoruz.
Sizlerde bize yardımcı olur, istek ve şikayetlerinizle forumu bizati kendiniz şekillendirebilirsiniz.
Bizimde gt olmadan öncede, olduktan sonra da bazı istek ve şikayetlerimiz elbet vardı sizin gibi.
İstek ve şikayetler başlığında bunu dile getirdik ve yönetimde hemen olumlu geri dönüş yaptı.
Ör: Benim her zaman için en büyük şikayetim, mod arkadaşların karşılıklı hakaretleşmelerin olduğu başlıklara süratle müdahale edememesi konusu idi.
İçtenlikle anlattık, dile getirdik; hemen çözüm oluşturuldu.
Şuan maşallah bir çok mod arkadaş benden daha fazla online, hepsine teşekkür ediyoruz
Yani istek ve şikayetlerinizi üslubu ile dile getirin, sesinizi duyurun, yönetim mutlaka geri dönüş yapıyor.
Onun yerine bu tip çamur atma başlıklarına ortak olmayalım!