Bodye Başlayalı 1 Ay Oldu Ara Verdim..Motivasyon Düştü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Manuelo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhabalar Beyler

Yaşım 16.kilo alma problemi olan bir ,insanım.1 ay önce bodye başladım 2.5 kg kadar aldım fakat son 1 buçuk haftadır gitmiyorum.futbol antrenmanları dersler derken hep bir bahane yüzünden gidemiyorum.salon bana uzak kalıyor.salon tercihi yaparken acele ettim.bu yüzden pişmanım.

salona 3 aylık peşin ücret verdim salon bana 2 km kadar uzaklıkta parayı sizce geri verir mi ? daha yakın bir salona yazılmak istiyorum.

eğer parayı geri vermez diyorsanız ara verdiğim 1 buçuk haftayı 2 ayda telafi edebilir miyim ?

Bu işle uğraşanların çoğunun söylediği gibi sabır işi.Derslerin ödevlerin vs. büyük ölçüde enerjini tüketiyor.Hatta bazen okul hayatın kendini hiç yoramayacağın kadar yorabiliyor seni.Salonda birkaç arkadaş edin daha zevkli geçer antrenmanların.Hatta varsa arkadaşlarınıda teşvik edebilirsin beraber gider gelirsiniz sıkılmazsın böylece.Vücut alıştığı zaman ilk sefer olduğu kadar yormuyor insanı.

Benim salon da asagi yukari ayni mesafede. Yuruyerek gidiyorum isinma oluyor. Badici adamsin zor mu geliyor 2 km yürümek?

bisikletindemi yok hadi yok arabadamı çalışmıyor bu iş emek işi ekmek bile çiğnenmeden yutulmuyor neyse umarım aşarsın

Back
Yukarı