Bodye başladıgımdan beri kilo verip duruyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selamün aleyküm. Bodye başlayalı 1 ay oldu ilk başladıgımda 63.7 kiloydum kilo almaya çalışırken kilo vermeye başladım şu an 61.4 kiloyum nerde hata yapıyorum yardımcı olur musunuz? Beslenme programım şu

Sabah
2 yumurta beyazı
Pekmez
Lor

Ara ögün
1 adet muz

Ögle
Tavuk gögsü veya köfte
Salata

Ara ögün
Kuruyemiş veya elma

Akşam
Tavuk gögsü
Pilav veya makarna

Kilo vermeye çalışan biri gibi beslenmişsin ki madem almaya çalışıyosun neden bu kadar kıstın ki.

1 ayda nasıl bir kilo artışı beklersin zaten vücudun kendisini toplaması antrenmanlara cevap vermesi 3 ay'ı bulur kaslar gelişmemişki kilo veresin verdiğin kilolar tuvalete gidiyordur spora gitmeden önce yersin içersin 1 -1.5 kilo artış olur tuvalete gidersin o kiloyu geri atarsın seninki piskolojik.

2 hafta önce falan tuvalete gittikten sonra antremanda 62 çıkmıştm şimdi ise sabah ögle yemeklerinden sonra 61.4 çıktım? tabi birde 2 hafta önce bagırsak üsütmesi yasamıstım ishal kusma vardı bunun yüzünden vermisimdir heralde?

Hastalığın tabiki etkisi vardır soğuk algınlığında dahi düzenli beslenemediğin için kilo verebilirsin.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Forumdaki "En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları" isimli baslıgı okumak icin tıklayınız

Arama Kelimeleri : kılo almak

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı