Bodye Başlıyorum Sorularım Var

Arkadaşlar 15 yaşındayım vücudum zayıf ve güçsüz olduğu için bodye başlıyacağım. Sitedeki hangi programı uygulamalıyım ? 2 ay gibi bir süre toparlanmam için yeterli olurmu ?
 
Bu spordaki en saçma soruların arasında "kaç ayda şunu yaparım". Hemen başla ve 2 ayın yeterli olup olmayacağını kendin gör senin vücudun senin genetiğin kendini sen tanıyacaksın.. Programlara çok takılma ilk ay salonda hocanın verdiği komple vücut programını uygula sonra ister bölgesel programa geç ister o şekilde hareketleri değiştirerek devam et. Önemli olan başlamak.
 
Bu olaya fazla takılma bana göre bu iş sabır işi gerçekten başladıktan sonra değişim biraz zaman alıcaktır ama değişimi görünce bırakmak istemezsin zaten :)
 
Back
Yukarı