Body'de Karbonhidrat Nasıl Alınır Bilmiyorum...

Arkadaşlar hep protein ağırlıklı gidiyorum vücuduma karbonhidrat diye birşey girmiyor sayılır çünkü misal ekmeğe, pilava, makarnaya elim uzanmıyor zararlı diye.

Ben öğrenci yurdundayım oyüzden haşlamalı kızartmalı , ocakta pişen yemekler yapamıyoruz ama bir tost&ızgara makine işlevi gören cihaz var.

Ben bu cihazda tavuk göğsümü , yumurtamı vs. pişirebiliyorum. Protein içeren içecek ve yiyeceklerdeki karbonhidrat sizce yetermi ? Kullandığım protein tozu optimum whey %100.

Ben 70 Kilo , 185 Boyunda biriyim, şöyle yüzeysel, karbonhidratımı nereden alacağım konusunda birkaç satır yazı yazarsanız, beni çok sevindirirsiniz...

Merhaba
sizin icin bir cozum bulamadım ama ben okulun yanında bir yer buldum restoran oraya lapa pirinc kepekli makarna falan yaptırıyorum. siz 300- 400 gr yaptırııp yarısını oglen yarısın ara ogun gibi yiyibilirsiniz. Bazen cok zor oluyor biliyorum ama bu is icin formuller bulmanız lazım ben kendiminkini soyledim.Sabah tam bugday eknegi alabilirsiniz. ben tecihen karbonhidratları tercihen erken saatlede alıp aksam protetin alıyorum .,,

Asagıda bir link var okursnız yardımcı olacaktır.
https://www.bodyforumtr.com/vbforum...gi-besini-tercih-ediyorsunuz-anket-71753.html

sabah kepekli ekmek oglen kepekli makarna yda lapa pilav ve her ogun protein :)

Back
Yukarı