Burda size katılmıyorum haftada 1-2 gün fazla bir süre bu ayda ortalama 7 gün eder yani bir haftayı bos geciriyorsunuz yediklerinizle bu da yılda 12 hafta eder o da 3 ay 1-2 günden ne olur demeyin bakın 3 ay olarak karsınıza cıktı.4 yıllık bir vg geçmisi olan birisi icinde bu 1 YIL demekbu işi fazla abartmamak lazım içki olduğu zaman içeceksin iskender olduğu zaman yiyeceksin onu yediğin zamanda kendi kalorinden düşüp dengeliceksin eğer sen bu spor yüzünden bir yere gitmiyorsan kesinilkle ahmaklıktır tabi bu dediğim yanlış anlaşılmasın sonuçta hergün bir yere çıkmıyoruz ama haftada 1 veya 2 gün içki içilip başka bir besin tüketileblir yani ayarlayabilirsin ayrıca ayarlarsan çok daha zevkli olur çünkü ne zaman ne yapcağın hepsi planlı olur bazıları 1 gün boyuncu ne yesem diye düşünürken yemek bile yiyemiyor aman öyle olmayın spor sonuçta amaç değil hayatınızda araç olsun merak etmeyin 5 gün diyetine full dikkat edersin 2 günde çok fazla abartmassan siz packların gidip formun bozulmazayrıca hergün yediğin abur cubur bi noktadan sonra güzel gelmez ama haftada 2 gün yediğin zaman o senin için ayrı bir zevk gibi olur
![]()
Sen o zaman bütün yıl kendi kendine evde oturup aynada yaptığın kasları seyredersinBurda size katılmıyorum haftada 1-2 gün fazla bir süre bu ayda ortalama 7 gün eder yani bir haftayı bos geciriyorsunuz yediklerinizle bu da yılda 12 hafta eder o da 3 ay 1-2 günden ne olur demeyin bakın 3 ay olarak karsınıza cıktı.4 yıllık bir vg geçmisi olan birisi icinde bu 1 YIL demek(biraz mizah icerir)
aynanin karsisinda baklavalariyla mutlu olan bir insan kendine tolerans tanimaz,degil haftada bir gun ayda bir gun bile vermiyceksin. saglikli yasamin sirri bu. herkesin amaci ve mutlu oldugu seyler farkli, haftada 2 gun masadaki baklavayla mutlu olan arkadasimda bizim gbi ayna karsisina pek gecemez buda bir gercekSen o zaman bütün yıl kendi kendine evde oturup aynada yaptığın kasları seyredersin(biraz mizah icerir)
Ne için yaşıyorsun sen asosyal? Hayattaki amacın vücut yapmak mı? Sağlıklı yaşam ı keyif alamadıktan sonra ne yapacaksın? Ne için yaşayacaksın? Senin gibi düşünenler yüzünden milletimiz böyle asosyal oluyor işte yalnız kalıyolar yalnızlıktan ve boşluktan böyle deliriyolar senin gibi.Kasların senin arkadaşın değil kas yapmak da amacın değil aracın olmalı daha iyi bir sosyal yaşam daha özgüvenli birey olmak içinaynanin karsisinda baklavalariyla mutlu olan bir insan kendine tolerans tanimaz,degil haftada bir gun ayda bir gun bile vermiyceksin. saglikli yasamin sirri bu. herkesin amaci ve mutlu oldugu seyler farkli, haftada 2 gun masadaki baklavayla mutlu olan arkadasimda bizim gbi ayna karsisina pek gecemez buda bir gercek(Gerceklik Icerir)
M∀Z∈R∈†IN R∈⊃⊃∈⊃IL⊃I
IIFYM...Hiçbir sorun yaşamıyorum.
Ben de tartışmasına hiç girmeden özet geçiyorum artıksayın doxux çok samimiyim ben artık bunu başlıkların altına yazmaya inanın korkuyorum milletin vereceği tepkilerden.buraya da yazmayacaktım da yazan çıkmış benden önce diye yazayım dedim.yahu ne kadar abartıyorsunuz bu işi?psikolojik olarak kötü hissedeceğiniz duruma kadar abartıyorsunuz.yıllardır iskender yemedim hamburger yemedim fast food yemedim dondurma yemedim tatlı yemedim vsvs.bir de bunu acındırma mevzusuna ya da bakın ben ne kadar iyi bir sporcuyum mevzusuna götüren insanlar var.çok iyi bir şey yapmıyorsunuz arkadaşlar,övünülecek bir şey değil bu.çünkü iyi bir sporcu olmak için ille yapmanız gereken bir şey değil bu.savunduğunuz düşünce geri kalmış,bir çok insan tarafından ARTIK saçma görülen bir düşünce.haşlanmış tavuk pirinç lapası dönemini aşmalıyız bence artık.çünkü inanın böyle beslenmek zorunda değilsiniz.
seninle aynı ortamda oturmayıp karsilikli birseyler yudumlamayip salonumda antrenman yaptigim icin neden bukadar uzgunsun dostum :-D kndine arkadas bulamiyormusun..Ne için yaşıyorsun sen asosyal? Hayattaki amacın vücut yapmak mı? Sağlıklı yaşam ı keyif alamadıktan sonra ne yapacaksın? Ne için yaşayacaksın? Senin gibi düşünenler yüzünden milletimiz böyle asosyal oluyor işte yalnız kalıyolar yalnızlıktan ve boşluktan böyle deliriyolar senin gibi.Kasların senin arkadaşın değil kas yapmak da amacın değil aracın olmalı daha iyi bir sosyal yaşam daha özgüvenli birey olmak için
seninle aynı ortamda oturmayıp karsilikli birseyler yudumlamayip salonumda antrenman yaptigim icin neden bukadar uzgunsun dostum :-D kndine arkadas bulamiyormusun..Ne için yaşıyorsun sen asosyal? Hayattaki amacın vücut yapmak mı? Sağlıklı yaşam ı keyif alamadıktan sonra ne yapacaksın? Ne için yaşayacaksın? Senin gibi düşünenler yüzünden milletimiz böyle asosyal oluyor işte yalnız kalıyolar yalnızlıktan ve boşluktan böyle deliriyolar senin gibi.Kasların senin arkadaşın değil kas yapmak da amacın değil aracın olmalı daha iyi bir sosyal yaşam daha özgüvenli birey olmak için