BodyBuilding Tekrardan Başladım Çalışma Programım Ve Beslenme

Öncelikle herkeze merhaba arkadaşlar siteye yeni kayıt oldum size şöyle söyleyim bodybuilding 2 senedir yapıyorum ama 4-5 ay çalışıp bıraktım 6-7 ay sonra tekrar başladım 2 senedir böyle başlayıp bırakıyorum ve tekrardan başlıcam biraz yaglandım ama vucudum yinede iyi gogus kaslarım belli oluyor karın kaslarım ama yagları eritmem lazım baştan :)
3 Tane Suplement Aldım
PROTEİN TOZU -
MUSCLETECH NITROTECH PERFORMANCE
AMİNO ASİT -
WEIDER ULTRA AMINO 3050
PERFORMANS VE GÜÇ -
WEIDER KREAGENIC
Bu 3 ürünü aldım 2 hafta karma yapıcam 2 hafta sonra program yapıcam kendime program yapınca suplementlere öyle başlıcam

Çalışma Programım :
Pazartesi : Göğüs , Arka Kol , Karın
Salı : Kardiyo , Karın
Çarşamba : Omuz , Ön Kol , Karın
Perşembe : Kardiyo , Karın
Cuma : Pazu , Kanat , Karın
Cumartesi : Kardiyo , Karın
Pazar : Sırt , Bacak , Karın
Çalışma Programım Böyle Arkadaşlar.

Beslenme Programım
Sabah : 5 yumurta , 2 kibrit kutusu kadar peynir , 100 gr lor , yulaf ezmesi , yagsız süt , yogurt , yeşil çay
Ara Öğün : 1 Portakal , 1 Elma , 1 Muz , Yulaf Ezmesi
Öğle Yemeği : Yavuk Veya Kırmızı Et , Corba , Yogurt , Salata
Ara Öğün : 1 Portakal , 1 Elma , 1 Muz , Yulaf Ezmesi
Akşam Yemeği : Haşlanmış Tavuk Veya Tavuk Göğsü Izgara , Lapa Pirinç Yagsız Tuzsus , Salata , Yogurt
Kendime Böyle Bi Beslenme Programı Hazırladım..
Sizin önerilerinizide bekliyorum arkadaşlar

Haftada 1-2 defa karın çalışmak yeter, hergün çalışmanın manası yok. Bir gün kanat bir gün sırt? Farkı yok ki? Ön kolla pazu dediğin de aynı bölgeler mi ön kol dediğin bilek mi? Bir de ne yediğiniden ziyade ne kadar yediğin, günde kaç kalori kaç protein aldığın önemli. Yoksa et ne kadar et, pirinç ne kadar pirinç, bunlara göre diyetin bulk diyeti de olabilir yağ yakma diyeti de.

Back
Yukarı