bodybuilding.com sitesinde şimdiye kadar sipariş veren oldumu acaba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
slm arkadaşlar sizlerden özür diliyorum açtığım konuyu nereye yazacağımı bulamadım bende bi arkadaşın dediğine kanmış durumundayım ve hemen gaza gelip bodybuilding.com sitesinde kredi kartı ile bi animalcuts isterdirdim yeni sipariş verdim onaylanması için herhalde 12 saat gibi bir şey yazıyor .12gun ıcındede tr ye ulaşıyor elime yani. bunun için eyer oradan sipariş eden arkadaş var ise sorun cıktımı gümrük mümrük işlerinde artı olarak güvenilir denildi bana ama ne derece doğru bılmıyorum eyer bilginiz var ise yardımcı olurmusunuz.. sipariş verdikten sonra içime kurt düştü ya gelmez ise:?

slm arkadaşlar sizlerden özür diliyorum açtığım konuyu nereye yazacağımı bulamadım bende bi arkadaşın dediğine kanmış durumundayım ve hemen gaza gelip bodybuilding.com sitesinde kredi kartı ile bi animalcuts isterdirdim yeni sipariş verdim onaylanması için herhalde 12 saat gibi bir şey yazıyor .12gun ıcındede tr ye ulaşıyor elime yani. bunun için eyer oradan sipariş eden arkadaş var ise sorun cıktımı gümrük mümrük işlerinde artı olarak güvenilir denildi bana ama ne derece doğru bılmıyorum eyer bilginiz var ise yardımcı olurmusunuz.. sipariş verdikten sonra içime kurt düştü ya gelmez ise:?

bb.com kredi kartı kabul etmiyor.Hem akşam msn de bana sorsaydın ya kardeş:)

Yurtdışından Supplement Siparişleri diye bir başlık vardı, gerçi ben bulamadım taşınmış veya silinmiş olabilir.. Oraya yazsan iyi olurdu..
Netrition'ı tavsiye ederim..

o başlık yönetim bölümüne taşınmş temizlenip tekrar koyulacakmış bnde çok aramştm :)

ya arkadaşlar geç cevap oldu bu aralar nette giremiyorum yeni girebildim. bende o akşam hemen alayım dedim ancak fazla ingilizcede olmadığı için kredi kartı bolumlerine kadar geldim ve bilgileri yolladım ama bugun yaklaşık 5.gün oldu ne kredi kartımda para çekilmiş nede bi bilgi var ortalıkta galiba türkiye kartlarını kabul etmiyorlar. bodycicocuk arkadaşın söylediği gibi bekleyip görecez saygılar

Bodybuilding.com dan Western Union ile sipariş vermek mümkün. Yalnız Qucik Collect şeklinde yollamanız gerekiyor. Bu şekilde yollayabileceğiniz banka sayısı çok sınırlı türkiyede...

Ayrıca, gümrük olayı tam bi işkence oldu... En son supplement siparişim için gümrük müşavirine 450 lira bayıldım..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı