Body Yapacagim Diye Kas Yakmak?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan james
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

james

Üye
body de kas yapacam diye kaslarimi yakma olasiligim ne olabilir. ne yaparsam bu gerceklesir. beslenmeyle ne kadar alakasi var??

15 tekrarı aşmadığın sürece zor yakarsın kası. zaten sen kilo almak istiyorsun. 10 tekrardan fazlası senin için pek yararlı olmaz. aşsan da zor yakarsın. burada demek istediğim kaslarda set içinde yanma hissi oluşacaktır, bu gayet normaldir. ama senin dediğin aşırı çalışma ile kas kaybetmektir. o kadar da gözünde büyütme. sandığın kadar tehlikeli bir spor değil bu.

su kas yakma lafi ile kaslarin yaga donusmesi lafini silelim artik arkadaslar.lada nin dedigi gibi kas kaybetmektir o.

kaslar komur yada odun degil yansin.hucrelerden olusur.ve bu hucreler kalinlasir yada ufalir.olay bu
asiri calisma ile gelismeni durdurursun

arkadaşlar ben 57 kilo 1.60 boyundayım ancak ayva göbeği derdim fazlasıyla var 1 sene önce mekik çektim ve üst karın kasa dönüştü çok kötü bi görüntü oluştu sanki 3 katmışım gibi =(( o görüntüyü ve ayva göbeğimide düzeltmek istiyorum sizce ne yapmalıyım ??? duh

ben 20 tekrar yapıyorum kaslarım yanarmı dambıllarım agır degıl mecbur 3x20 yapıyorum 5 kg lık dambılla bıcep gogus hıc etkısı olmuyor ama hıc yapmamaktan ıyıdır dıye 3x20 yapıyorum yaz sonu 50 kg alıcam ıns kaslarımda durma olmaz azalma yasanmaz

Arkadaşlar tekrar çok olduğunda bildiğim kadarıyla etkisi oluyor ama kaslar hacim almıyor daha gerginleşiyor ve direnç artıyor.

Back
Yukarı