Body salonuna yeni yazıldım önerilerinize ve tecrubelerinize ihtiyacım var

Selamın aleyküm arkadaşlar ben body salonuna bugun yazıldım bana verebileceginiz öneriler yada tecrubelerinize dayanarak verebileceginiz fikirler varsa lütfen paylaşın benimle

Bu arada ölçülerim nasıl ? (hiç bir spor yapmamısımdır )

BoY:182

Kilo:70

Kol:30.5

BileK:18

Önkol:25.5

Göğüs:95

Bel:81

Bacak:88

Baldır:37.5

Ayak Bilek: 23

şimdi ölçülere bakıldığında body yi ilgilendiren kısımlar yani kol,göğüs,bilek biraz zayıf gerçi hepsi ilgilendirir body yi ama en önemlileri bunlar,neyse gelişir sorun değil de o.nasıl öneriler bekliyorsun?beslenme mi calısmamı ?

Her konuda Bilginize tecrubenize önerilerinize ihtiyacım var burda hocalarım yıllardır bu işle ugrasan abilerim kardeşlerim var bilgilerini benimle paylaşmlarını istiyorum

Sağol YeşilZeytin jakoBurak

Forumu bol bol okumani öneririm. ilk etap beslenmen duzenli olmali,boyuna gore kilo almaya devam etmelisin,beslenmede protein çok önemlidir kas gelişimi için. Çalısma olarak hafif agirliklardan baslamalısın zamanla arttır, hareket olarak forumda cok cesit var sana uygunu bul ve uygula eksiklerini bu sekil kapata bilirsin,salonda hocadan yardım alabilirsin zaten.Gerisi zamana ve vucuduna kalmiş tabi disiplinli calışmalara.

Back
Yukarı