body salonuna kayıt olmak

slm arkadaşlar yine bi soru aklıma takıldı aslında cevremdeki insanlar ve abilerim yaz aylarında body gidilmez deniyor cevremden daha once giden eşe dostta soruyorum onlarda bana yaz ayında gidilmez deniyor nedir bu yaz olayı saçma gelebilir ama neden deniyor bu bana siz şuanda salona gidiyormusunuz?

Onlar üşengeç de ondan.Bu sporu herkes yapamaz zaten sürekli köstek olmaya çalışırlar.Sen git yazıl kardeşim sporun yazı kışı olmaz.

Etrafa bakma, etrafa bakacak olursan, body'e hiç gidilmez, ezici çoğunluk için body hamallıktır, para vererek amelelik yapmaktır.
Kapalı bir alanda indir kaldır yapmaktır, sıkıcıdır, boyu kısaltır, kamışı ufaltır, beli ağrıtır, fıtık eder kafa_
Sen bunlara bakma, ilk başladığım zaman 16 yaşımdaydım, mevsimlerden yazdı, belki inanmazsınız 2 saaten fazla idman yapardım, bazen daha uızun.
O iştahı anlatamam size, göğüste, bench press,flye, incline press,decline press,dips,pullover.
Dün gibi hatırlıyorum o heyecanı ve aldığım keyfi!!!
Millete ne bakıyorsun ya, içinde varsa yazı kışı olmaz bu işin, derhal başla eğer gönlünden geçiyorsa bench_O

Bende sana katılıyorum.
Benim başlamam kışa denk geldi yani 2 haftalık bi geçmişim var ama herkesde yani çogu kişide zihniyet Ocakta başla haziranda plaja zıpla tarzı!
Ben biraz daha gelişme ve güzel vücut için çalışıyorum.
Bu arada şunu da belirtmeliyim birebir yemek listesine uyamıyorum ancak hiç bady i kaçırmadım düzenli yaparım.
Sizce bunun kaslarımın gelişmesinde olumsuz etkisi var mı?
Boyum 172cm Kilom 52

Saygılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
eğer bu spora başlayacaksan düzenli bir şekilde gitmen gereklidir ki
genellikle şöle bir zaman cetveli işler kışın şişersin yazın define olursun(normal kütledekiler yani vücudu yağ bağlamamış olanlar için)
haa ama nesidir yazın fazla kasmassınçünkü hava sıcaktır o kadar ağırın altına girmek iyi olmayabilir ve yaz aylarında kasların küçüldüğüde söylenir.

eğer bu spora başlayacaksan düzenli bir şekilde gitmen gereklidir ki
genellikle şöle bir zaman cetveli işler kışın şişersin yazın define olursun(normal kütledekiler yani vücudu yağ bağlamamış olanlar için)
haa ama nesidir yazın fazla kasmassınçünkü hava sıcaktır o kadar ağırın altına girmek iyi olmayabilir ve yaz aylarında kasların küçüldüğüde söylenir.
Yaz aylarında ben body yapmadığım halde kaslarım biraz gelişti tam tersi :D belki denize gittiğimdendir

Back
Yukarı