sadece imzam ile yetiniyorum
beyler demek istediğim BU kadar da obsesif bir hal almamalı bu spor ve getirileri. zaten ülkemizde maddi getiri diye birşey yok. şampiyonlar şampiyonu oluyorsun, utanmasalar taze kırılmış yumurta beyazı verecekler ödül olarak.
yani, spor salonuna gidiyoruz basabildiğimiz en iyi kiloyu en iyi şekilde basıyoruz ama düşünmüyoruz...
acaba istediğimizden mi yapıyoruz yoksa bir alıkanlık halindemi?
bu soruları kendilerine sormayanlar, kendilerine inandıkları hedefleri koymayanlar bir şekilde spordan uzaklaşıyorlar
gerçekte ne istiyorum? daha güzel görünümlü güçsüz bir vücutmu, yoksa nahoş ama ego yu kabartan , kilo basma ve santimetre yarışında önde giden bir vücutmu.
sahip olduklarınızın size sahip olmalarına izin vermeyin.
ay kaslarım sönecek, ay eridi gitti, deyip hayatı zehir etmeyin kendinize. aşırı bir beslenme, aşırı çalışmayla oluşmuş kaslar, bu aşırılıkları bıraktığınızda eski hallerine hızla dönerler. size uç noktalara gitmeden normal beslenme ve düzenli idmanınızla gelebildiğiniz noktaya gelin, ki bu nokta da hiç küçümsenmeyecek bir haldir.zaten günün birinde, büyük çoğunluğumuz , bu sporu öyle veya böyle bırakmak zorunda kalacak.böyle olmasaydı kendi vücut resimlerim başlığı altında, 25 senedir yapıyorum, yorumlarınızı bekliyorum tarzında mesajlar olurdu. bu şekilde mirasyedi veya aşırı disiplinli insanlar yokmudur, vardır ama istisnadırlar.
insanlar öleceini bilir ama bilmiyor, inanmıyor gibi yaşar. kefenin cebi varmış gibi yaşamayın. kaslarınızı büyütmeniz hiç değilse bir işe yarasın. nickname i dışında hiçbir özelliğini bilmediğiniz kimselere 'kardeş' diye hitap etmeniz ezikliğinizden kaynaklanmasın. ya onu kardeş kadar sevdiğiniz için söyleyin bu lafı yada abi deyin, usta deyin, ağa deyin...