Body performansını gercek hayatta kullanamamak ...

Arkadaslar bu spora baslayalı tam 7 ay oldu gelistim güçlendim asagıdada kaldırdıgım kiloları yazıcam fakat bir sıkıntım var . Güres derken yanlıs anlasılmasın profesyonel felan değil normal güres veya bilek güresi arkadaslar arasında . Güclendim gelistim demistim fakat güreste yıkamadıgım kısılerı yıne yıkamıyorum tamam bir fark var ama kaldırdıgım kilolar aşırı derecede arttı haliyle büyük bir fark olur diye beklıyordum genetiğim pek iyi degil kemik yapım zayıf bunun etkisi ne kadar olur yorumlarınızı beklıyorum tesekkurler ...
boy 1,74 kilo 76
bench press = 35 kg / 75 kg ( tekrarlar minimum bunlar kaldırabıldıgım max agırlıklar )
squat = 40 kg / 90 kg
biceps curl = 20 kg / 45 kg
dumbell press omuz icin =10 kg / 22,5 kg
barfiks basladıgımda 65 kg dım ve 12-13 tekrar cıkarıyorum şuan 76 kiloyum 18 tekrar
sanırım bu kadarı yeterli kafanızda birseyler olusması icin saygılar ...

Güc ile teknigi birbirine karistirmamak gerekir,sen nekadar Güclü olursan ol bu isi bilen teknigi saglam senin yarin Kadar birisi seni yerden yere carpabilir.güresdede gücü oaln degil teknigi iyi olan kazanir

7 ayda biceps curl 45 kg ile? 65 kg. dan 76 ya çıkmışsınız. Ağırlık artırma hızı biraz fazla hızlı olmuş. 45 kg. ile nizami biceps curl yapabiliyorsanız helal olsun daha ne denilir.

hepsi harika kendini geliştiriyorsun. ancak 45kg curl dumbell mi barbell mi anlamadım hadi bunu geçtik eğer gerçekten nizami bir kaldırış yapıyorsan bileğinin bükülmesi biraz zor. bu işte bi yanlış var.

@alpaslanözden bence de bir yanlışlık var. 45 kg. curl ün dumbell olması imkansız. barbell dir mutlaka. ancak dediğim gibi 45 kg. barbell ile de olsa arkadaşın kilosunda 7 aylık spor geçmişinde nizami curl yapılabilir mi soruişareti. cheat yapıldığını düşünüyprum ya da tekrar sayısı 2-3.

Güc ile teknigi birbirine karistirmamak gerekir,sen nekadar Güclü olursan ol bu isi bilen teknigi saglam senin yarin Kadar birisi seni yerden yere carpabilir.güresdede gücü oaln degil teknigi iyi olan kazanir
arkadaslarımdada teknik yok hayatlarında hic spor yapmamıs kisiler ama genetik olarak benden baya iyiler cok kalıplılar yas olarakta benden kücükler zoruma giden bu zaten :D[DOUBLEPOST=1425474222][/DOUBLEPOST]
7 ayda biceps curl 45 kg ile? 65 kg. dan 76 ya çıkmışsınız. Ağırlık artırma hızı biraz fazla hızlı olmuş. 45 kg. ile nizami biceps curl yapabiliyorsanız helal olsun daha ne denilir.
kolumdan sakatlık yaşadım partnerımden destek almadan 35 kilo anca kaldırırım nizami ama kollarım iyi durumda 40 cm ölçüsü var bileklerime göre baya kalın duruyo

Vücut geliştirme güç kazanma sporu değildir. İstediğin güçlenmekse ona özel antrenman yapman gerek.

hepsi harika kendini geliştiriyorsun. ancak 45kg curl dumbell mi barbell mi anlamadım hadi bunu geçtik eğer gerçekten nizami bir kaldırış yapıyorsan bileğinin bükülmesi biraz zor. bu işte bi yanlış var.
özellikle bilek güreşinde kimseyi yıkamıyorum eger aşırı bir fark yoksa bende yıkılmıyorum ama yıkamıyorumda bileklerim çok ince ektomorfum barbell curl bu arada[DOUBLEPOST=1425474424][/DOUBLEPOST]
Vücut geliştirme güç kazanma sporu değildir. İstediğin güçlenmekse ona özel antrenman yapman gerek.
benim bildigim kaslar büyüdükce güclenmez mi ? tamam vücut gelistirme güc sporu değil ama
kaslar büyüdükce güclenmez mi benmi yanlıs biliyorum :D

Bilek güreşinde güçlenmektedir istiyorsan sana harika bir antrenman onericem . Ve çok kısa zamanda bayan yol katedersin . Cable istasyonunda kabloyu alt konuma ayarlayacaksin. Bilek güreşi pozisyonu alıp yere bir pedin üzerine istasyona paralel olarak uzanıp bilek güreşi yaparmış gibi idman yapabilirsin. Ve her hafta programlı bir biçimde ağırlıkları arttirirsin. Bilek güreşçileri vücudun bazı izole kaslarını daha çok kullanırlar . Bunlar bodyde belki de çok kullanamadığını kas gruplari . Bu yüzden schwarxxl in dediği gibi güç antrenmanlari bu konuda sana yardımcı olur. Ama dediğim hareket baya faydalı olur sana bilek güreşinde. Ayrıca bilek bölgesi egzersizlerini de ihmal etme.

Bilek güreşinde güçlenmektedir istiyorsan sana harika bir antrenman onericem . Ve çok kısa zamanda bayan yol katedersin . Cable istasyonunda kabloyu alt konuma ayarlayacaksin. Bilek güreşi pozisyonu alıp yere bir pedin üzerine istasyona paralel olarak uzanıp bilek güreşi yaparmış gibi idman yapabilirsin. Ve her hafta programlı bir biçimde ağırlıkları arttirirsin. Bilek güreşçileri vücudun bazı izole kaslarını daha çok kullanırlar . Bunlar bodyde belki de çok kullanamadığını kas gruplari . Bu yüzden schwarxxl in dediği gibi güç antrenmanlari bu konuda sana yardımcı olur. Ama dediğim hareket baya faydalı olur sana bilek güreşinde. Ayrıca bilek bölgesi egzersizlerini de ihmal etme.
o dedigin hareketi bende düsündüm ama daha önce hic o hareketi yapan birini görmedim acıkcası cekiniyorum :D bide cable her zaman boş olmuyo çok nadir :D

Bilek güreşi yap bol bol o zaman gelişirsin kardeşim bu kadar basit

Everybody wants to be a beast until it is time to do what real beasts do.

Trust your journey.

Kardeşim herkesin şu ana kadar oluşturduğu bi yapısı var.Kimi küçükken babasıyla pazara gitmiş poşetleri taşımış,kimi gitmiş tarlada çalışmış atıyorum.Yani onların 15-20 yılda yaptığı bu altyapıyı senin 1 yılda bile geçmen çok zor.Barbel yapıyorum kolum kalın demişsin fakat pazu bilek güreşinde önem olarak 4. sıradadır.Bileğini 2-3 hareketle çalıştırmassan kısa sürede bilek gücü bekleme.

Back
Yukarı