Body mi Boks mu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Abiler ben 14 yaşındayım 10 aydır boks yapıyorum boyum baya uzun 1.84 1.85 civarı ben bodye başlamak istiyorum ama boksuda bırakmak istemiyorum 2 sporada gidemem bokstaki çevikliliği kaybetmek istemiyorum ama boks vücut yapmıyor ben hem vücut yapıp hemde iyi bir dövüşçü olmak istiyorum ama kararsız kaldım bu yaşta ne yapmalıyım kilomda 68 bu arada

Abiler ben 14 yaşındayım 10 aydır boks yapıyorum boyum baya uzun 1.84 1.85 civarı ben bodye başlamak istiyorum ama boksuda bırakmak istemiyorum 2 sporada gidemem bokstaki çevikliliği kaybetmek istemiyorum ama boks vücut yapmıyor ben hem vücut yapıp hemde iyi bir dövüşçü olmak istiyorum ama kararsız kaldım bu yaşta ne yapmalıyım kilomda 68 bu arada

Dövüş sporlarıyla toplamda 4 seneye yakın uğraştım. En çok da boksu sevdim. Ben yeni başladım tabi, ama boks tam da bana göreymiş.

Boksu bırakırsan ileride çok üzüleceksin diyeyim. Vücut yapmak tabii ki herkesin hoşuna gider.

Boksla beraber Fitness de yapabilirsin. 3 gün boks 2 gün fitness neden olmasın.

1 sene de fitness yaptım inan boks, kickboks vs çok başka.

Nerede ikamet ediyorsun?

Dövüş sporlarıyla toplamda 4 seneye yakın uğraştım. En çok da boksu sevdim. Ben yeni başladım tabi, ama boks tam da bana göreymiş.

Boksu bırakırsan ileride çok üzüleceksin diyeyim. Vücut yapmak tabii ki herkesin hoşuna gider.

Boksla beraber Fitness de yapabilirsin. 3 gün boks 2 gün fitness neden olmasın.

1 sene de fitness yaptım inan boks, kickboks vs çok başka.

Nerede ikamet ediyorsun?

arkadaşımız cok dogru söylemiş hem body seni oldukça yavaşlatır önerim hem boks hemde fitness yapman...:)

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link :

Arama Kelimeleri : boks

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı