Body Lastics

Arkadaşlar body lastics die birşey duydum. Fakat araştırmama rağmen Türkiyede böle bişi pek kullanılmıyor sanırsam.Çünkü internette bile bi sonuca varamıyorum. Bu lastikleri nerden temin edebilirim ? 1 ay süreliğine tatile gideceğim için orda en azından bununlar formumu korumak istiyorum.Ama ne yazıkki Bulamadım hiç bir yerden. Bilgisi olan varsa Benimle paylaşmasını rica ediyorum. Şimdiden Teşekkürler:)

Sanirim siparis etmen gerek bunlari ben de bir cok yer ve magaza biliyorum sirf bu isler icin olan fakat boyle bir sey goremedim.Ama belki Istinye Park'ta bulabilirsin bir dukkan vardi adini hatirlamiyorum.Cok degisik seyler satiyolardi.

Sanirim siparis etmen gerek bunlari ben de bir cok yer ve magaza biliyorum sirf bu isler icin olan fakat boyle bir sey goremedim.Ama belki Istinye Park'ta bulabilirsin bir dukkan vardi adini hatirlamiyorum.Cok degisik seyler satiyolardi.

Yurt dışında bu oldukça yaygın olsa gerek.Çünkü arama yaptığımda çok detaylı video ve ürünler çıkıyor.Burda varmıdır gerçekten bilmiorm olsa bile aparatlı olanlarından bulabileceğimi sanmıyorum.Bilen lgilenen varsa , internet sitesini felan verirse çok makbule geçer gerçektende.

şu powerlifterların çalıştığı lastiklerden bulmak lazım netten sipariş verebileceğim bir adres bilen varsa lütfen yardımcı olsun

Bu ürünle ilgili arama yaparken denk geldiğim ikinci soru forumumuzda. İzmir'den kaya toys getirmeye başlamış. Elimde yurtdışı seyahatinden aldığım bir set vardı. çok beğenen bir arkadaşıma hediye olarak İzmir'den sipariş edip aldım. Resmen bağımlısı oldu. Eleman arabasında taşıyor ve her fırsatta kullanıyor :) http://www.sanalpazar.com/urunalin__selkayatoys , dükkanda 3 tip set mevcut. 8 renkli setlerden satıyor. 5 bant ile 105 kilo denedim oldukça sorunsuz.

Özellikle otelde seyahatte p90x çalışırken süppperrr faydalı

Back
Yukarı