body ile fitness arasındaki farklar nelerdir

snmert

Üye
Başlıkta belirtiğim gibi body ile fitness arasındaki farklar nelerdir forumda buldum bir kac konu ama kafam karıstı.
Kas yapmak istediğim için yazın hangisine gitmeliyim
Yaz planım şunlar:Kilolu olduğum için basketbola gidecem bunun yanında kas yapmak için body veya fitnessa gidecem kararsız kaldım şimdiden teşekkürler
kendime dikkat edecem beslenme sabahları koşu ve basketbol ona göre yorum yaparsanız sevinirim

Eger kilo sorunun varsa fitness ve body ikisini bir arada goturmeni tavsiye ederum. Bildigim kadariyla fitness daha cok kardiyo agirlikli okur ve yag yakimi icin guzeldir. Body ile de kas kutlesini artiratak yag yakimini hizlandirabilirsin.

Fitness yada body ye gidecem kilo sorunum var bu yuzden sabahlari kosu ve basketbola gidecem zaten 3 ayda cok sey olmaz ama kas oldugu belli olmasini istiyorum

Kilo sorunum oldugu icin fitnessa mi gitmeliyim hem zayiflarlen kasta yapabilir miyim yani ilk defa gidecem bu yuzden birsey bilmiyorum

Tesekkur ederim body ile fitness arasinda kalmistim ama heralde bana fitness uygun hem kilo verirken kas yapmis olurum yine tesekkur ederim iyi günler

Back
Yukarı