spordan ziyade senin iradesizliğinden kaynaklanan bir durum bence,
ergensin daha önce hiç ellemiyordum demen zaten anormal bi durum,
şuanki ise normal bir durum, hergün 3 kez 5 kez yapmıyorsan sorun olmaz, yani günde 1 sefer seni çok etkilemez beslenmek iyi ise,, daha sonra 2 günde 3 günde diye ayarlarsın bi şekilde..
sırf bu yüzden kız arkadaşımdan ayrıldım demen bile spor konusunda bi nevi takıntın olduğunu gösteriyor ki buda normal sayılacak iyi bir durum değil, bunun için insan sevgilisinden mi ayrılır
(ama kişisel isteğindir bişey diyemem)
yani sorun sende ve senin iradende, bırakamıyorum diye bişey yok kendine hakim olamama durumu var onuda kendini disiplin ederek öğrenmen lazım...
19 yasındaym ergenmiyim ? mantıklı birsey söyle kardesim ben o dönemimi coktan doldurdm elimi sürmemeye gelince sürekli cinsel iliski yasıyan biri nden masturbasyon yapsın ki kız arkadasımdan ayrılmama gelince zaten yaz basladı ve sıcaklar hat safada onla olmaya devam etseydim masturbasyon yerine cinselik olucaktı buda benim sporumu olumsuz etkiliyicekti cünkü sadece masturbasyon yapıp gitigimde bile zorlanıyordum cinseligi sen düsün?

Spor yapmaya başlandıktan 6 ay sonra ölçülen testosteron seviyem spora yeni başladığımda ölçülen seviyenin 2 katından daha fazla çıktı.![]()
bende mi ölctürsem acaba