Body e yeni başlayacağım

herkeze merhaba arkadaşlar, aranızda yeniyim 22 yaşındayım body yapmaya başlıcam suanda bi spor merkezinde satış ekibinde çalışıyorum sizden body konusunda yardım isticektim 1,62 boyum var ve 75 kiloyum ilk önce kilo vermek istiyorum yada kilo verirken aynı zamnda vucud yapabilirmiyim. elidme weider ın L-carnitene i war ve protein nede başlıcam beni yönlendirirseniz sevinirim. başlangıc prgramım nasıl olmalı beslenmem nasıl olmalı? herkeze şimdiden teşekkürler

kılo verırken bodyde yaparsan kas gelısımı olur yemege baglı bırazda yagı azaltıp proteını artırman gerek

Hem kilo verip hem Kas yapmak Aynı anda gerçekleştiğinde Yağ yakımı hızlı kas alımı Yavaş ya da olmaya bilir.Bu sizin beslenme düzeninizle alakalı bir durum daha çok.
l-carnitine ile protein tozunun aynı anda tüketene hiç rastlamadım.Ama Tüketenler de olabilir.
1-2Ay en azından vucüdunuz adapte olsun ki.Sonrasında gelişim yavaşladığında Protein tozu Ya da Başka ek tüketimlerle Gelişimi Sabit tutun.
Çoğu Kişi yeni başlayanlara bile hemen Protein tozu Alın kas kaybını önler diyor.Ama bnim düşüncem bu.Vucüt Spora Alışmalı Kişi baktı İyi gidiyor.Sevdi sporu sonra almalı.
Spor salonuna gidiyorsanız Sizi yönlendirirler.Ama Gitmiyorsanız.Yeni başlayan programı ile devam edebilirsiniz.

Back
Yukarı