Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
salonda diğer elemanlara bakıyorum adamlar bilmem kaç kilo benchpressler bilmem zibilyon kilo dumbellar. ben 60 kg bench basmaya çalışsam kıçımdan yağmur yağar sonra boğazıma düşürür ölürüm. önce evde 3-4 ay ısınıp sonra mı gitsem?
dostum pes etme devam et bizim salonda 25 kiloyu basamayanlar var mecbur boş 20 kiloluk barla çalışıyorlar ilk günümde bende 20 kg boş barla başladım 3.5 yılım doldu definasyon öncesi en son 150 kg 6 tekrar çıkardım pes etme dediğim gibi sende 3.5-4 yıl sonra 150 kg 6-7 tekrar basarsın herkes sana bakar [DOUBLEPOST=1459352739][/DOUBLEPOST]bende kilomdan utanıyorum mesela ama zayıflıyorum
Ben 14 yaşındayım bu spora 11 ay önce başladım boyum 170 kilom 60 dı boş barla bench yaptığımı hatırlıyorum pek bilgim de yoktu herkes çok kucuksun bu sporu yapamazsın diyorlardı şimdi ise boyum 175 kg 74 40 cm kolum 130 cm omuzum var 70 kg bench giriyom simdi şaşiriyorlar dostum motive ol herşey zamanla
Herkes anasının karnından 43 cm kolla doğmadı ki kardesim benim. Biz de öyle başladık sağa sola bakardım bazen millet 70-80 kaldırıyor ben boş barla zor kaldırırdım. Ama şimdi gidiyorum spor salonuna takacak ağırlık bulamıyorum. Düzenli şekilde devam edersen 2-3 aya utanma bölümü sona erer özgüven bölümü ortaya çıkar Spor salonunda kimsenin de seni küçük göreceğini sanmam çünkü herkes biliyor senin geçtiğin yolları onlar da senin gibi geçti o yollardan