mitokondri
Yeni Üye
öncelikle başlığa bakıp bana kızmayın her kesten cok inanın ben bu sporun hastasıyım ve bir türkün başarısıyla en cok ben gurur duyarım ..( daha önce actığım erdal utarın derecesi vsvs)
şimdi türkiye cok ciddi sampiyonlar yetiştirmiş bir ülke kısaca dünya şampiyonlarımız
ahmet enünlü
eryetiş kurtaral
tevfik ulusoğlu
hamdullah aykutlug
ercandemir
hakan gümüş vb...uzar gider
şimdi son 4 senedir tık yok bakın bu gün katara a giden dünya kafşilesinde 7 siklette 1 tane ilk 6 da türk yok
3 tane var ama 2 si almanya 1 i isviçre adına yarışmada
şimdi bence hata doping e karşıyız hesabı yapan federasyonda sen bir dünyayı takir et kalkmışlar joe weider ne derse onu yapıyorlar bu iş iffbb ile olmuyorki endeğerli sporcuları SERDAR AKTOLGA
RIFKI KARATAS VB.... ÖMÜR BOYU MEN EDİYORLAR
bu iş te aynı avrupa birliği standartlarını turkiyeye uydurrmaya calışıp tarım toplumunu coketrenler gibi body yi de cökerttiklerini düşünüyorum daha yazıcam ama sizlerin fikirleri görüşleri nelerdir lütfen yazın
şimdi türkiye cok ciddi sampiyonlar yetiştirmiş bir ülke kısaca dünya şampiyonlarımız
ahmet enünlü
eryetiş kurtaral
tevfik ulusoğlu
hamdullah aykutlug
ercandemir
hakan gümüş vb...uzar gider
şimdi son 4 senedir tık yok bakın bu gün katara a giden dünya kafşilesinde 7 siklette 1 tane ilk 6 da türk yok
3 tane var ama 2 si almanya 1 i isviçre adına yarışmada
şimdi bence hata doping e karşıyız hesabı yapan federasyonda sen bir dünyayı takir et kalkmışlar joe weider ne derse onu yapıyorlar bu iş iffbb ile olmuyorki endeğerli sporcuları SERDAR AKTOLGA
RIFKI KARATAS VB.... ÖMÜR BOYU MEN EDİYORLAR
bu iş te aynı avrupa birliği standartlarını turkiyeye uydurrmaya calışıp tarım toplumunu coketrenler gibi body yi de cökerttiklerini düşünüyorum daha yazıcam ama sizlerin fikirleri görüşleri nelerdir lütfen yazın