Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Daha 1 aydır body yapiyorum 2. programa geçtim yeni ama aklımda bi soru var oda body i bıraktıktan sonraki kasların yağa dönüşmesi vs. sarkmalar bu sarkma olayı kaç aydan sonra oluyo bu konuda çok başlık var ama benimki biraz daha ayrı bi soru bide diyelim 2. veya 3. ay bıraktım doğal spor yapmaya devam edersem ( koşu , mekik , şınav ) vs.. sarkmalar dururmu veya herhangi başka bi yan etkiyi durdurabilirmiyim veya olurmu ?
Sarkma olayında herkes bodyi nankörlükle suçlar, ama nankör olan kendileridir. Spora nankörlük beslenmeye nankörlük.... Kasları küçült ye ye yağları çoğalt, sonra ben sarktım ! E Sarkarsın tabi.
Nankör olan body değil onu bırakandır.
3 ayda bodyden neler kazanabilirsin ki bir de onları koşuyla koruyacaksın ? Anca o şınavlarla gelişimin devam eder. Sorularının cevapları forumda mevcut en iyi cevabı sen bişlgileri kendi imbiğinden geçirerek elde edersin.
Forumu bir iyice gez, işleyen demir ışıldar. Çalışmayan kas vızıldar.
body i bıraktıktan sonra sarkma gibi bişey yoktur hurafedir sen spor yaparken uyguladığın beslenme programını sporu bırakıncaqda uygulamaya kalkarsan tabi ki sarkarsın ..vücut yediklerinin karşılığını çalışarak alır ..çalışmayarakta alır ama senin tabir ettiğin sekilde..
yani dışarıda birsürü göbekli yada çok zayıf insanlar görebilirsin ..
bu şişman insanlar spor yapıpta bıraktığı için mi böyle olmuş ..hayır..
yada zayıf insanlar sporu bıraktığı için mi böyle olmuş ... hayır ...
yani tamamen beslenmeyle alakalıdır sporla değil ...
body dolaylı olarak etki eder .. şöyle ki uzun zaman bu sporu yaparsın yüksek protein ve karb. lı beslenirsin ama sporu bırakınca yıllardır uyguladığın beslenme yi değiştirmezsinn?? ama bu da bir çelişki bunu bilen adam bırakınca beslenmesinide bilmeli yani kısacası kişinin beslenmesiyle alakalı olan bir olay bu
Sarkma diye birşey olmadığı izah edilmiş onla alakalı bişi demicem ama keşke senin dediğn gibi olsa 2-3 ayda senin mantığınla sarkacak kadar kas kütlesi yapsak keşke ben razıyım sarkacaksa eğer bırakınca
sarkma olayı mümkün değildir insan anatomisi kışa hazırlık yapar gibi bi ordu hazırlanır gibi insülin hormonuna talimat verir ve aldığın her fazla besini depo eder bu depo işlemi hidrojen iyonuyla yağa döüştürür ve %70 ini kaslarla deri altına %30 unuda liflere ve organlarada biriktir iç yağlanma . bu sonuç itibariyle yağlandığın zaman sen sarttığını zannedersin aslında böyle bir durum söz konusu değildir sayın üye.
sarkma olayı mümkün değildir insan anatomisi kışa hazırlık yapar gibi bi ordu hazırlanır gibi insülin hormonuna talimat verir ve aldığın her fazla besini depo eder bu depo işlemi hidrojen iyonuyla yağa döüştürür ve %70 ini kaslarla deri altına %30 unuda liflere ve organlarada biriktir iç yağlanma . bu sonuç itibariyle yağlandığın zaman sen sarttığını zannedersin aslında böyle bir durum söz konusu değildir sayın üye.
Yav o değilde, yeni konu açmak istemediğim için buraya yazıyorum, oruç tuttuğumdan beri ne zaman uyusam rüyamda orucumu bozduğumu görüyorum. Ya isteyerek ya da farkında olmadan atıyorum ağzıma birşeyler rüyamda. Neden acaba
bu senin sporcu kişiliğini göstermektedir. vucudun besin almak istemekte ve organizma seni buna itmektedir. banada 2-3 yıl önce oluyordu atıyordum ağzıma sonra aaa ben oruöluyum der ağzımdan çıkarırdım. güzel rüyaaa aslında oruçlu olana..
mestano ve atakan ne yaptiginizin farkindasiniz dimi?
kurallari okuyun,off topic yapiyorsunuz!
ayrica bunlar forumda cok konusuldu biraz forumu okuyun!!!