Arkadaşlar selamun aleyküm öncelikle.
Bir sorum vardı aslında 2
Birinci sorum.
Boyum 1.79 kilom 60-61 civarı.
Ben şimdi 6 ay body salonuna yazılsam ve de protein tozu kullansam vucudum kaç ayda şekillenir ? Yani normal bir yapıya sahip olurum ? Çünki çok zayıf görünüyorum.
İkinci sorum.
Bu soruyu daha öncelerde de sormuştum ama kesin bir cevap alamamıştım. Aslında benim amacım sert yumruk atmak
.
Zayıf olduğum için önce vucudunu komple sağlamlaştır dediler. Bende ilk önce body salonuna yazılmayı düşünüyorum.
Ben 6 ay body ye gittikten sonra bodyi bırakıp eve kum torbası almayı düşünüyorum ? Sizce yanlış bir fikir mi ? Yani body i bırakmak ?
Yani body bırakınca yine 60 kiloya iner miyim ?
Bunların yanında ;
Barfiks sopası
Powerball
El yayı
ve şınav çekmeyi düşünüyorum.
Tecrübeli abilerimden yardım bekliyorum..
Bir sorum vardı aslında 2

Birinci sorum.
Boyum 1.79 kilom 60-61 civarı.
Ben şimdi 6 ay body salonuna yazılsam ve de protein tozu kullansam vucudum kaç ayda şekillenir ? Yani normal bir yapıya sahip olurum ? Çünki çok zayıf görünüyorum.
İkinci sorum.
Bu soruyu daha öncelerde de sormuştum ama kesin bir cevap alamamıştım. Aslında benim amacım sert yumruk atmak

Zayıf olduğum için önce vucudunu komple sağlamlaştır dediler. Bende ilk önce body salonuna yazılmayı düşünüyorum.
Ben 6 ay body ye gittikten sonra bodyi bırakıp eve kum torbası almayı düşünüyorum ? Sizce yanlış bir fikir mi ? Yani body i bırakmak ?
Yani body bırakınca yine 60 kiloya iner miyim ?

Bunların yanında ;
Barfiks sopası
Powerball
El yayı
ve şınav çekmeyi düşünüyorum.
Tecrübeli abilerimden yardım bekliyorum..