Kadinin biri kocasini 3 erkekle aldatiyormus, hergün kocasi evden > > gidince 3 adam eve gelir ve kadinla yatarmis. Kadin yine böyle bir > günün > > sonunda adamlardan birisine demis ki > > > > - "Sen yarin gelirken bir tepsi dolma yaptirip getir"; > > > > digerine > > > > - "Sen de bir büyük kap ayran getir." demis. > > > > Diger adam çok fakir oldugu için ona > > > > - "Sen de... Bosver, sen hiç bir sey getirme"demis. > > > > Ertesi gün gelmis fakat kadin bugünün günlerden Pazar oldugunu > unutmus, > > etegi tutusmaya baslamis. > > > > - "Eyvaah" diyerek kocasinin yanina gitmis. > > > > - "Sen bugün kahveye filan gitmeyecek misin? Ben evde temizlik > > yapacagim"deyip kocasini zar zor da olsa evden yollamis.Kocasi > gittigi > > gibi > > 3 adam da eve gelmis. > > > > Kadin demis ki > > > > - "Siz hemen gidin. Kocam buralarda!" > > > > Tam bunu söylerken zil çalmis. Kadin - "Eyvah" demis, "geldi galiba!" > > > > Adamlari saga sola saklamis ve kapiya bakmaya gitmis. > > > > Kocasini karsisinda görünce "Ne oldu?" diye sormus. > > > > Adam da > > > > - "Yahu karnim çok acikti. Bana dolma yapsana, canim çok istedi"demis. > > > > Kadin > > > > - "Allah'im bir tepsi dolma olsa da yesek!" demis. > > > > Elinde dolma tepsisi olan adam çikip yanlarina gelmis. > > > > Kadinin kocasi sasirmis. > > > > - "Sen kimsin yahu?!" diye sormus. Adam sakin bir sekilde > > > > - "Ben Allah tarafindan geliyorum. Kariniz dolma istedi." > > > > demis. Ve hemen çikip gitmis kadinin kocasi olayin sokunu atlatamadan.. > > > > - "Yaa tamam da.." demis bu sefer koca, > > > > - "Bu ayransiz gitmez. Sen bari bi ayran yap" > > > > Kadin büyük bir sevinçle > > > > - "Allah'im bir damacana ayran olsa da içsek" > > > > demis. Ayrani getiren adam çikip gelmis.Kocasi tabii çok sasirmis. > > > > - "Sen de kimsin?" demis. > > > > Adam da digeri gibi > > > > - "Ben Allah tarafindan gönderildim. Kariniz ayran istedi" > > > > diyerek çikmis gitmis. > > > > Kocasi hayretler içinde, kendi kendine "Bizim kari ermis mi oldu > > ki?"diye > > söylenmis. Kadinla kocasi yemekleri yemisler ama 3.adam hâlâ > > saklaniyormus. > > 1 saat geçmis, 2 saat geçmis. 3 saat derken, adam dayanamayip > çikmis > > yerinden. Kadinin kocasi bagirmis > > > > - "Ulan sen de kimsin?!!" > > > > Adamin agzindan su laflar dökülmüs: > > > > - "Ben Allah tarafindan geliyorum. Boslari alacam!"