boşalmak ve testesteron hormonu

hurkanyy

Üye
merhaba, lütfen sorumu yanlış anlamayın, bilindiği üzere testesteron hormonunun kas gelişimine çok katkısı var, fakat bu hormon testislerde üretilmekte, sorum ise şu--> Sex, mastürbasyon gibi yollar la boşalmak testesteronu öldürür mü? eğer spordan sonra sex yapılırsa kas gelişimi 0 mı olur? vücut ne kadar besin kaybeder? testesteron kaybetmekten korkuyorum, testesteron olmayınca libido da olmuyo, sexten sonra libido kalmaması da bunun delli, çok aşırı libidom olduğu içi sürekli sex yapıyorum ve enerji kaybına neden oluyor, ayrıca çok fazla takviye kullanmam da libido mu arttırıyor.. takviyelerim şunlar--> arı poleni, kore ginseng,tribilus,gingko biloba, arjinin, chlorella, animal multivitamin, solgar çinko,bcaa,glutamin,casain,whey,lcarnitin, cla, balık yağı, koenzim q10 ,kreatin , resveratrol ( üzüm de bulunan antioksidan) ,sarımsak hapı,evening primrose oil, kalsiyum ve elektrolit takviyesi beslenmem ise şöyle= günde 3 litre su, kilomun 2 katı kadar protein( % 75 i hayvansal protein) ,0 işlenmiş ürün ( sıvı yağları,tereyağını, zeytin yağını ve el sıkımı meyve sularını bile işlenmiş kabul ederim)... libidoma dayanamıyorum.. antremanda sişen kaslarım sexten sonra yorgunlukla çöküp yumuşuyor...

Sex yada mastürbasyon testesteron seviyenizi öldürmez zaten beslenmeniz çok iyi hiçbir etkisi olmaz takmayın kafaya.

Korkma sıkıntı olmaz,devam :D

YOU THINK BIG

YOU GET BIG
peki sıklık ve zamanlama nasıl olmalı? spordan önce yapınca enerji kalmıyor :D antremanda normalde kaldırdığımın 4 te 1 ini zor kaldırıyorum...

Seksten sonra uyku gelmesi zat e n bilimsel bir bulgu. Testosteron seviyenin düşmesinin imkanı yok hiç korkma. Sadece elinden geldiğince antreman öncesinde yapma . Onun dışında bir sıkıntı yok hocam .

Spordan önce sex yada mastürbasyon yapma. Bence bunları kardiyo olarak algılayıp ayrı bir gün yapsan güzel olur :) partnerini de güzel çalıştırmış olursun.
Ayrıca 3 litre su yetersiz. Kan tahlili yaptırmanı öneriyorum.

Back
Yukarı