Boş kasmış görünen şekiili vücüt

Arkadaşlar öncelkle merhaba

Sorum şu ben mesala sadece şınav çekiyorum ve mekik yapıyorum arada barfiks ımkanım yok buldugum yere aslıyorum ama vucudum sanki uzun sure bady yapan biriymiş gibi herkez soruyo bana hiç çalısmadan gelişen biceps lerde var anlamış diğilim acaaba diyom boş kasmı görünüş mü :S bana direk göğüs presste kaç kilo dıyolar ama herelde 30 dan fazla kaldırırmıyım bılemem bu genetikmidir acaba ? nedir şanslımıyım dersınız ? benı tanıyanlar bana 6 ay yapsan manyak olursuun dıyolar sizin goruslerınız nedir ?

zenci beyaz, yanlış anlama ama foto felan koymadan böyle çalışmadan kas yaptım, vücudum çok iyi gibi yorum yapanlara forum trollu deniyor.İlk önce dogru düzgün fotolarını koy bizde ona göre yorum yapalım.

diğer arkadaşlar söylemiş foto koyman gerektiğini o konuya değinmeyeceğim vede o 6 ay salona git süper olursun diyen kişiylede bir daha oturup bu konuyla ilgili konuşma 6 ayda kim süper olmuş, vücudun iyi olsa bile 6 ayda hacimlenemezsin

Sağdan soldan her duyduğuna inanma, ve öyle sadece şınav mekik çekmeyle uzun süre vücut geliştiren birisi gibi olamazsın.

Ayrıca Türkçeni anlamakta zorlanıyoruz daha düzgün yazmaya özen gösterirsen iyi olur. Girdiğin siteyi biliyor musun ? bodyforumtr.com hala gelmiş bady yazıyorsun. Troll olabilme ihtimalinde var şu aralar foruma troller akın ediyor ama moderasyon sağ olsun :)

Back
Yukarı