Kaanak93
Üye
Arkadaşlar merhaba. 180 boyunda 93 kilo bir gencim. Şu şekilde başlıyım. Yağ oranım %22 ve yağ yakıcı ile spora başlayalı 6 gün oldu. Çok bilinen bir marka değil BMX l-carnitine 1500 ml liquid ile başladım. Ancak bana göre işlevi önemli ve kullanan kişide bitiyor diye düşünüyorum. Şuan kardiyo yapıyorum. Yaklaşık olarak 15 dk bisiklet ve eliptik 15 dk, yürüyüş 15 dk ve daha sonra dambıllar ile yana germe yanı ters mekik vs.. sıkılaştırma yapıyorum. ilk 15 gün için. Daha sonra ağırlık + kardiyo geçmem söylendi. Bunlar bir yana Beslenme bakımından çok dikkat ediyorum. Özellikle spora başladığım günden beri ;
Sabahları ;
3 yumurta akı
Light beyaz peynir yada lor
1 dilim kepek ekmeği
1 bardak süt ve belli bir zaman sonra 2'si bir arada kahve
Öğlenleri;
Brokoli haşlama ve antremandan bir saat önce bir adet elma ( genelde akşam 5 gibi yapıyorum )
Spordan sonra;
Bol su,
2 adet mandalin ( yağ yakıcı özelliğinden dolayı)
Akşamlar;
Tavuk göğüs haşlama
Brokoli
Yağsız salata ve domates bol limonlu
Ton balığı ( yağı süzdürülmüş )
Kısacası program böyle ve benim asıl sormak istediğim bu şartlarda yağ yakıcı ve bu diyet temposunda devam edersem sizce ne kadar yararını görürüm. Yada neye daha çok yapmamı tavsiye edersiniz? Fikirleriniz benim için önemli şimdiden çok tşk.. Herkese hayırlı sporlar..(Ayrıca yemek tarifiniz varsa öğrenci için bekliyorum
)
Sabahları ;
3 yumurta akı
Light beyaz peynir yada lor
1 dilim kepek ekmeği
1 bardak süt ve belli bir zaman sonra 2'si bir arada kahve
Öğlenleri;
Brokoli haşlama ve antremandan bir saat önce bir adet elma ( genelde akşam 5 gibi yapıyorum )
Spordan sonra;
Bol su,
2 adet mandalin ( yağ yakıcı özelliğinden dolayı)
Akşamlar;
Tavuk göğüs haşlama
Brokoli
Yağsız salata ve domates bol limonlu
Ton balığı ( yağı süzdürülmüş )
Kısacası program böyle ve benim asıl sormak istediğim bu şartlarda yağ yakıcı ve bu diyet temposunda devam edersem sizce ne kadar yararını görürüm. Yada neye daha çok yapmamı tavsiye edersiniz? Fikirleriniz benim için önemli şimdiden çok tşk.. Herkese hayırlı sporlar..(Ayrıca yemek tarifiniz varsa öğrenci için bekliyorum