Blackstone Labs Ürünleri Hakkında Bilgisi Olan ?

Merhaba arkadaşlar benim spor salonu sahibi bir abim var mahalleden ona sordum satıcısı arkadaşıymış orjinalliğinide doğruladım blackstonelabs'ın gerçek sayfasından.Bu ürünler sizce gerçekten etki verirmi ? kirmizikutusupplement diye bir sitede var bu ürünler

cpvArd.png

vermez. Preworkout ürünleri Türkiye'e gelirken bile içlerindeki etken maddelerini çıkartıyorlar. Bununda işe yarayacağını sanmıyorum. Kaldı ki anabolik etki göstersin :)

Yüksek fiyatlı bu tarz ürünlerin ,sahtesinin bol olduğu bizim gibi ülkelerde de, resmi satıcısı olmayan yerlerden ürünleri almak mantıklı gelmiyor. Resmi satıcısı olmasa bile bir şekilde bulup almak yine parayı sokağa atmaktır. Alınacaksa resmi satıcısından alınmalı.
Kusura bakmayında çok güvenilir kaynakmış spor salonunu sahibinin bir arkadaşı :)
Eğer illa alıcam diyorsanız, madem bu şahıs amerikadan kendi getirmiş, kanıtlasın uçak bileti örneğini göstersin ve ürünün faturasını göstersin. Öyle işletme sahibinin lafıyla benim arkadaşım olur o kişi diye alınmaz.

Son düzenleme:
farketmez isterse amerika da kendi üretmiş olsun, farketmez. bunca yıllık sporcuları boşunamı kürlere giriyor, madem bu kadar basit

Back
Yukarı