oniks41
Üye
arkadaşlar bu spora başlayalı 8 ay oldu. 8 ay içinde bicepslerde ve tirisepslerde eskiye nazaran baya iyi gelişme elde ettim.Yaş 20. Boy: 187 kilo :90
Göğüs kasları hafif belirmeye başladı ancak yağlı bir yapım var şöyle ki hafif göbek var ve göğüs bölgem yağlı açıkçası. Bunları eritmek istiyorum. Bir ara bilinçsizce diyet yaptım 4 kilo verdim. Ancak bir etkisi olmadı.Aksine bağırsak enfeksiyonu geçirdim,kol ölçülerimde zayıflamayla birlikte küçülme meydana geldi.
ASIL SORUMA GEÇECEK OLURSAM:
Arkadaşlar benim amacım estetik bir görünüş kazanmak.Yani normal derecede kaslı kollar,normal derecede göğüs kası ve tabiki karın. Ancak karın bölgemde dediğim gibi hafifte olsa yağlanma var.
Bu yüzden bisiklet sürmeye karar verdim
- Sizce bisiklet sürmenin bir faydası olur mu?
- Haftada kaç kez sürmeliyim?
- Antreman öncesi mi antreman sonrası mı_? Yoksa tamamen ayrı bir gün mü?
- Bisiklet sürmek kas kaybı yaşatır mı?
Yanıtlarsanız sevinicem
Göğüs kasları hafif belirmeye başladı ancak yağlı bir yapım var şöyle ki hafif göbek var ve göğüs bölgem yağlı açıkçası. Bunları eritmek istiyorum. Bir ara bilinçsizce diyet yaptım 4 kilo verdim. Ancak bir etkisi olmadı.Aksine bağırsak enfeksiyonu geçirdim,kol ölçülerimde zayıflamayla birlikte küçülme meydana geldi.
ASIL SORUMA GEÇECEK OLURSAM:
Arkadaşlar benim amacım estetik bir görünüş kazanmak.Yani normal derecede kaslı kollar,normal derecede göğüs kası ve tabiki karın. Ancak karın bölgemde dediğim gibi hafifte olsa yağlanma var.
Bu yüzden bisiklet sürmeye karar verdim
- Sizce bisiklet sürmenin bir faydası olur mu?
- Haftada kaç kez sürmeliyim?
- Antreman öncesi mi antreman sonrası mı_? Yoksa tamamen ayrı bir gün mü?
- Bisiklet sürmek kas kaybı yaşatır mı?
Yanıtlarsanız sevinicem