Birkaç sorum var

Öncelikle iyi günler,spora 1 aydır gidiyorum vücüdum ölçüleri
1 ay once
Omuz 107
Göğüs 89
Bel 84
Kalca 92
Baldır 52
Kol 30.5
Boy 1.81
Kilo 62

1AY SONRA
Omuz 111
Gogus 91
Bel 78
Kalca 88
Baldir 52
Kol 33
Boy 1.81
Kilo 64
yaş 15

programım resimleri var
WhatsApp Image 2016-11-30 at 16.54.31.jpeg
WhatsApp Image 2016-11-30 at 16.54.09.jpeg
şuanki vücüdum
WhatsApp Image 2016-11-30 at 16.49.03.jpeg
WhatsApp Image 2016-11-30 at 16.49.03 (2).jpeg
WhatsApp Image 2016-11-30 at 16.49.03 (1).jpeg
IŞIKTAN ÖTÜRÜ PROBLEM YAŞANMIŞ
Aynı programda devam etmelimiyim ? bu programda gelişme sağladım
beslenme programına ihtiyaç varmı yoksa önüme geleni yesem yetermi?
6 ay a kadar nasıl bir vücüda sahip olurum tahminen ?
TEŞEKKÜRLER

Dostum programina baktim split program beslenmen nasil ektomorf vucut yapisina sahip gibisin kilo almakta zorlaniyormusun?
Programin alinma ama cok gereksiz 2 aylik biri icin bu kadar yogun bir split program vakit kaybi on kol icin 7 hareket yazilmis cok gereksiz tum vucut antremanlarina bakabilirsin spor salonunda yazdilar belliki sana bu programi ama iste baslarimdan atmak icin yazilmis gelisi guzel bi program kendi icine sineni yap ama cok bos bi program kolay gelsin

zZ
Dostum programina baktim split program beslenmen nasil ektomorf vucut yapisina sahip gibisin kilo almakta zorlaniyormusun?
Programin alinma ama cok gereksiz 2 aylik biri icin bu kadar yogun bir split program vakit kaybi on kol icin 7 hareket yazilmis cok gereksiz tum vucut antremanlarina bakabilirsin spor salonunda yazdilar belliki sana bu programi ama iste baslarimdan atmak icin yazilmis gelisi guzel bi program kendi icine sineni yap ama cok bos bi program kolay gelsin
On kol icin 4 hareket var ay basinda 60 tim suan 64 tam gozukmemis galiba program[DOUBLEPOST=1480535938][/DOUBLEPOST]Programda sadce 1 2 gubu numaranlandirilmislari sirayla yapiyorum

Anladim ama split her gun tek bolge calisiyosun valla verim alacagini suan dusunmuyorum ama sen bilirsin kilo aliminda sorun yoksa suanki beslenmende devam edebilirsin zaten vucudun yag tutmuyor belli avantajlisin ama hacim almada zorluk yasayabilirsin o yuzden yemegine ozen goster

Anladim ama split her gun tek bolge calisiyosun valla verim alacagini suan dusunmuyorum ama sen bilirsin kilo aliminda sorun yoksa suanki beslenmende devam edebilirsin zaten vucudun yag tutmuyor belli avantajlisin ama hacim almada zorluk yasayabilirsin o yuzden yemegine ozen goster

Hergun 2 bolge bu programda ilk ayimda verim aldim olculerim yukarda tesekkurler yorumunuz icin[DOUBLEPOST=1480536726][/DOUBLEPOST]

Onerebilceginiz program varmi full yada split

Son düzenleme:
Back
Yukarı