Birkaç sorum var bakarmısınız

Bu yaz boş geçirmek istemiyorum ve vücut geliştirmek istiyorum,tabi öyle hayvan gibi olmayı beklemiyorum fakat azda olsa kuvvetlenmek istiyorum.Bu yüzden dumbell seti alarak başlayacağım.Aklımda kalan birkaç soru var.

17 yaşındayım 178 boy 60 kilo var,kısacası çok zayıfım.Yeme ile ilgili problemim yok aksine çok yiyorum,metabolizmam hızlı sanırım.Arkadaşlarım vücut geliştirmenin kiloyu arttırdığını söylediler.Doğru mudur?

Ağırlık çalışmanın yaşıma göre uzamayı durdurduğunu söylediler.İnternetten çok araştırdım,uzamayı durdurur diyen var demeyende,bu konuda gerçekten bilgisi olan varsa bir açıklık getirsin lütfen

Evde dumbell çalışmak için nasıl bir program önerirsiniz?

Verilecek cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

Böyle yazıları okuduğumda sitede olan onlarca başlığı okumakta bile tembellik eden insan nasıl spor yapabilir ki diye düşünmeden edemiyorum.

Böyle yazıları okuduğumda sitede olan onlarca başlığı okumakta bile tembellik eden insan nasıl spor yapabilir ki diye düşünmeden edemiyorum.

+1 Forumda sorduğun soruların cevabını defalarca verdiler araştır lütfen.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Forumdaki "En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları" isimli baslıgı okumak icin tıklayınız

Arama Kelimeleri : evde dumbell

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Bu yaz boş geçirmek istemiyorum ve vücut geliştirmek istiyorum,tabi öyle hayvan gibi olmayı beklemiyorum fakat azda olsa kuvvetlenmek istiyorum.Bu yüzden dumbell seti alarak başlayacağım.Aklımda kalan birkaç soru var.

17 yaşındayım 178 boy 60 kilo var,kısacası çok zayıfım.Yeme ile ilgili problemim yok aksine çok yiyorum,metabolizmam hızlı sanırım.Arkadaşlarım vücut geliştirmenin kiloyu arttırdığını söylediler.Doğru mudur?

Ağırlık çalışmanın yaşıma göre uzamayı durdurduğunu söylediler.İnternetten çok araştırdım,uzamayı durdurur diyen var demeyende,bu konuda gerçekten bilgisi olan varsa bir açıklık getirsin lütfen

Evde dumbell çalışmak için nasıl bir program önerirsiniz?

Verilecek cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

dumbell la evde yapabilceklerin çok kısıtlı ama tabi hiç yoktan iidir.boy uzamsına etkisi tamamen efsane.arnold 16 yaşında fitness a başladıgında 180 ken daha sonra boyu 188 kadar uzadı.evde dumbbelle göğüs chest press,chest flies,chest inclince chest press; omuz dumbbell shoulder press,lateral raise,lateral front raise;kol dumbbell curl, hammer curl,kickbacks,one arm tricep extensions.bunlar yapabileceğin bazı hareketler.

Back
Yukarı