Bu yaz boş geçirmek istemiyorum ve vücut geliştirmek istiyorum,tabi öyle hayvan gibi olmayı beklemiyorum fakat azda olsa kuvvetlenmek istiyorum.Bu yüzden dumbell seti alarak başlayacağım.Aklımda kalan birkaç soru var.
17 yaşındayım 178 boy 60 kilo var,kısacası çok zayıfım.Yeme ile ilgili problemim yok aksine çok yiyorum,metabolizmam hızlı sanırım.Arkadaşlarım vücut geliştirmenin kiloyu arttırdığını söylediler.Doğru mudur?
Ağırlık çalışmanın yaşıma göre uzamayı durdurduğunu söylediler.İnternetten çok araştırdım,uzamayı durdurur diyen var demeyende,bu konuda gerçekten bilgisi olan varsa bir açıklık getirsin lütfen
Evde dumbell çalışmak için nasıl bir program önerirsiniz?
Verilecek cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
17 yaşındayım 178 boy 60 kilo var,kısacası çok zayıfım.Yeme ile ilgili problemim yok aksine çok yiyorum,metabolizmam hızlı sanırım.Arkadaşlarım vücut geliştirmenin kiloyu arttırdığını söylediler.Doğru mudur?
Ağırlık çalışmanın yaşıma göre uzamayı durdurduğunu söylediler.İnternetten çok araştırdım,uzamayı durdurur diyen var demeyende,bu konuda gerçekten bilgisi olan varsa bir açıklık getirsin lütfen
Evde dumbell çalışmak için nasıl bir program önerirsiniz?
Verilecek cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.