Bu spora 2 ay önce başladım. Daha önce 7 sene futbol oynadım, 2 sene güreş yaptım. Fit bir vücut istediğimden dolayı başladım bu spora. Yaptıkça da sevdim. Her gittiğim gün istekli ve azimli şekilde kalkıp gidiyorum.
Yaşım: 19
Boyum:1.75
Kilom:65
Programım ilk ay kafama göre yapıyordum tam bir sisteme oturmamıştı. Hamlığımı atmak istedim binevi.
İkinci ay programım:
1. gün--> göğüs - biceps, antreman sonu--> üst+yan karın
2. gün-->sırt - triceps, antreman sonu--> alt karın
3. gün-->omuz - bacak, antreman sonu--> üst+yan karın
Bu üç gün pazartesi, çarşamba ve cuma günleri oluyor 2 aydır sadece 1 günüm aksadı.
Üniversite öğrencisiyim beslenme şeklim şöyle, antreman yaptığım günler sabah erken uyanıp kahvaltımı(lor peyniri, bal, tayin helvası, fıstık ezmesi) yapıyorum. Öğlen ve akşam yemeğini yurt yemekhanesinde ne çıkarsa yiyorum
2. öğretim olduğumdan eve genelde 20:30 gibi geliyorum her akşam düzenli olarak 1 tavuk göğsü yiyorum.
Sorularıma gelecek olursam. 3 günün bana artık yetmediğini farkettim ve haftasonuda 1 akşam salona gidip çalışıyorum. Bu 4. günü kardiyo mu yapsam diye düşünüyorum.(Alt karın kaslarım görünmüyor ve oturduğumda toplanma oluyor yağlanmadan dolayı olduğunu tahmin ediyorum ve rahatsızım bu durumdan
)
Yap derseniz sağlam bir kardiyo programı tavsiyesi yapar mısınız?
Yapma dersenizde sebebini merak ediyorum.
Zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim iyi forumlar
Yaşım: 19
Boyum:1.75
Kilom:65
Programım ilk ay kafama göre yapıyordum tam bir sisteme oturmamıştı. Hamlığımı atmak istedim binevi.
İkinci ay programım:
1. gün--> göğüs - biceps, antreman sonu--> üst+yan karın
2. gün-->sırt - triceps, antreman sonu--> alt karın
3. gün-->omuz - bacak, antreman sonu--> üst+yan karın
Bu üç gün pazartesi, çarşamba ve cuma günleri oluyor 2 aydır sadece 1 günüm aksadı.
Üniversite öğrencisiyim beslenme şeklim şöyle, antreman yaptığım günler sabah erken uyanıp kahvaltımı(lor peyniri, bal, tayin helvası, fıstık ezmesi) yapıyorum. Öğlen ve akşam yemeğini yurt yemekhanesinde ne çıkarsa yiyorum

Sorularıma gelecek olursam. 3 günün bana artık yetmediğini farkettim ve haftasonuda 1 akşam salona gidip çalışıyorum. Bu 4. günü kardiyo mu yapsam diye düşünüyorum.(Alt karın kaslarım görünmüyor ve oturduğumda toplanma oluyor yağlanmadan dolayı olduğunu tahmin ediyorum ve rahatsızım bu durumdan

Yap derseniz sağlam bir kardiyo programı tavsiyesi yapar mısınız?
Yapma dersenizde sebebini merak ediyorum.
Zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim iyi forumlar