birini seçin ABS

jan1

Üye
Merhabalar sizin yaptıgınız bir hatayı söylemek istiyorum çogu kişi istedigininin terşini yapıyor

konu karında hacim ve sıkılık

bunlar çok zıt bir şey çogu kişi şu resimdeki gibi buyuk karıun kaslarım olsun diyor fakat yanlış çalısıyor karın kasının çabuk cıkması (hacim ile) sımsıkı olması çok degişik tarzda çalıstırma işter

SIKILIK İÇİN (KARIN KASLARI ÇOK ZOR GÖZÜKÜR VE YAGSIZ VUCUT İSTER)

çok tekrar çalışması ister ve sıkı bir karnınız olur ama asla resimlerdeki gibi karın kasınız olmaz

HACİM(GÖRÜNTÜ CIKMASI)

bunun için agırlıklı calısmak gerekir gögüse agırlık koyularak aynen kol calısır gıbı az tekrar çalısmak gerekir yaglı vucutta bile kendını gösterır fakat karnınız sımsıkı olmaz önemli bir açıklama !!! agırlık koymadan yaparsanız karın kasları küçülür

body building proflar çogunlukla hacim çalısır araya sıkılastırma hareketı koyarlar.

çogu kısı bilmiyor bunu yazmak istedim ...

Hacim için abartı ağırlıklarada girilmemeli. 1 hafta ağırlıklı, 1 hafta ağırlıksız tarzındada olabilir. Karın her gün çalışabilir. Ağırlıklı çalışma aşırıya kaçıldığında göbek gibi gözükür iyi olmaz.

karın hergün calısılmaz diger kaslar gibi karın kaslarının da dinlenmeye ihtiyacı vardır yanlıs bilgi vermeyelim lütfen

• Like
Reactions: OvO
jan1 ozaman hacim için bir mide programı yazarmısın örnek olarak
set ve tekrar adedtleriyle

Karın için az tekrar çalışmasını pek uygun görmüyorum ben aslında. belki genetiğimden dolayıdır ama hiç bir zaman karında sallıyorum 4 set 20 demedim kendi kendime. Hep max yaptım.En güzel yolu da bu bence ..

Not: Bu söylediklerim tüm karın hareketleri için geçerlidir.

BU HACİM İÇİNDİR YAGSIZ İNSANDA GÖBEK YAPMAZ-ELİT bodycilerin karın kasları 3x 20 yada 3 x 50 yaparak olmus olamaz degil mi.

önerdigim herkeste olumlu sonuç aldı . en fazla haftada 1 gün agırlıksız o da cardio sonrası dolasımı daha da arttırcak.gelişmez kimse diyemez agırlıkla calıstıgın içinkas kendını zorlar haftyada 3 gün öneriyorum hep agırlıklı olarak çalısmalısınız.

agırlıgı azaltırsanız yada 1 hafta agırlıksız çalısırsanız karın kasları agırlıklıdan agırlıksıza gectigi için küçülme olur.

program ben bunu cardiodan sonra vb öneriyorum

sakın ısınmadan girmeyiniz karın kaslarını yırtarsınız söliyim.

program haftada 3 gün cardio günleri alabilir

set olarak yazamıyorum çünkü bazılarınızdüşük veya orta seviyede

herkes karın kaslarını mükemmel şekilde hissettiginde bıraksın yanı bıraktıktan sonrakarnın asırı kasılması
yeni baslayanlar bunu daha az hisseder gittikce artar ama minimum 2 set 8-10 tekrar

------------------------------------------

Back
Yukarı