Birini sırtına alarak dips?

Selamlar.Başlıkta belirttiğim gibi birini sırtımıza alarak dips yapabilir miyiz?İnternette fotoğrafını görmüştüm adam sırtına bir bayanı almış dipste dururken.Böyle bir hareket var mı?Teşekkürler.

seviyen yeterse yaparsın bu sporda bir kural yok hayal gücünün ve imkanın doğrultusunda herşey yapabilirsin
istersen sırtına birini alarak squatta yapabilirsin
ama sırtına birini alarak dips yapman pek mümkün değil onu yapabilen kişinin bench pressi 250 den aşağı değildir,tabi kendi kilon ve sırtındaki kişiye göre değişebilir ama minumum 200 ü vardır

Onu yapabilmek için baya bir güçlü olmak gerek

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haklısın :) biraz daha güçlenmem gerek 40kg kemerle 4 tane yapiyorum arkadas 56 kilo ama enseye oturdugu icin araya denge sikintisi da girer muhtemelen biraz daha guclenelim.[DOUBLEPOST=1487842471][/DOUBLEPOST]
seviyen yeterse yaparsın bu sporda bir kural yok hayal gücünün ve imkanın doğrultusunda herşey yapabilirsin
istersen sırtına birini alarak squatta yapabilirsin
ama sırtına birini alarak dips yapman pek mümkün değil onu yapabilen kişinin bench pressi 250 den aşağı değildir,tabi kendi kilon ve sırtındaki kişiye göre değişebilir ama minumum 200 ü vardır

Sert konustun mert konustun :) gorunuse gore yolum uzun baya daha 2 sene oldu benchte 100 daha zor giriyorum 250 masaallah korktum simdi :D

Back
Yukarı