• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Bir Yıllık Gelişim

Sabah açtığım konu silinmiş bilmediğim için yanlış açmışım salonda bir kaç fotoğraf çekmiştim bunlar olur diye düşünüyorum :)
Boyuma göre biraz zayıfım kilo artışı oldu ancak 80'in üstüne bir türlü çıkamadım protein tozları amino asitlerle takviyelerle falan 78'e kadar çıkabildim şu an 75 civarıyım

Yaş 30
spordaki geçmişim 14 ay ama 2 aydır iyi beslenmediğim ve aşırı sıcaklar
yüzünden spor yapmadım. bugün başladım
Boy 182 Cm
Kilo 75

İş bilen arkadaşların yorumları benim için önemli neler yapmalı nereye ağırlık vermeliyim

Eklentiler

• df.jpg
    df.jpg
    98,9 KB · Görüntüleme: 885
  • sds.jpg
    sds.jpg
    92,6 KB · Görüntüleme: 1.000
  • dfdf.jpg
    dfdf.jpg
    78,5 KB · Görüntüleme: 981
  • bgsbd.JPG
    bgsbd.JPG
    36,5 KB · Görüntüleme: 735
gözüme ilk batan eksiğin ön kolun çok zayıf, 14 ay'da muhtemelen gereken önemi vermemişsin, ön kol çok önemli bir kas grubudur.

• Like
Reactions: qKn
fit bir vücut ama bence biraz kardiyo yapıp karın kaslarını çıkarabilrsin müsaitler yani gözükmeye:)onun dışında bicepsler 14 ay için az gelişmiş ama yine de iyi gibi zaten 2 ay ara da az değil.tebrik ederim çalışmaya devam...

Evet bu güne kadar hep göğüslere önem verdim bicepsleri iki hareketle geçiştiriyordum karın neredeyse hiç çalışmıyordum artık o iki bölgeyede önem vermenin zamanı geldi

iris'in dediği gibi ön kol valla çok az reverse wrist curl yapsan biraz çok iyi olurdu çünkü çok ince gözüküyor orda vücuduna göre

Ah be güzel kardeşim benim kullanmadığım supplement kaldımı ? Halada kullanıyorum

Şu anda GNC nin kilo aldırıcısı var Whey proteini ve amino asitlerim zaten standart her daim kullanırım :)

Bana sorarsan yeterince kilon var. Kol ve karına biraz daha yüklenmen gerekir. Cardio ağırlıklı çalışıp, beslenmede şeker ve yağ alımını azaltmalısın derim...

Bence gainer falan alma. Vucudun cok fit, bence proteini daha cok arttırarak antrenmanlarına devam et. Ben seninle aynı boyda ve senden 10 kg fazlam var ve haliyle senin gibi define degilim. Ilk sene icin temelini guzel yapmıssın, bu sekilde devam et, ilerde cok iyi bir vucudun olacak.

weight gainerlara bulasma iclerindeki karbonhidratlar sirf seker.. yag oranini arttirir sadece daha soft bir görünüme sahip olursun bence arkadasin dedigi gibi günlük protein ihtiyacini arttir 2,2 g protein x 75 kg=165 g protein yapar yani günlük ihtiyacin olan protein miktari bu bunun yaninda tabi karbonhidrat oranini cogaltabilirsin iyi karbonhidrat olmasi sarti ile..

basarilar...

Back
Yukarı