by saglikci 12
Üye
Bir yıldır spor yapıyorum ama bi türlü gelişme göremiyorum iyi beslenip soporumu da yapıyorum acaba eksik olan ne yardimci olursaniz sevinirim ve iyi bi program yazarsaniz
1.gün göğüs ön kolBeslenme ve antrenman programını ve vücut ölçüleri yağ oranları gibi detaylardan bahsedersen daha iyi yardım olabiliriz
2.gün omuz bacak1.gün göğüs ön kol
Bench pres
Dambel bench pres
Incille press
İncille dambel press
PeCK deck fly
Telde sikilastirma
Barbill curl
Hummers curl
Scot curl
Reverse curl
Benim öyle iyi bi antrenör um neyim yok bir yıldır yapıyorum bu sporu evet profesyonel degilim amatörce bizimkisi en azından bi iki bişey olsun bunun için tecrubelerinizi paylaşın neler yapmam lazım boşa kürek sallamaktan sıkıldım[DOUBLEPOST=1460136816][/DOUBLEPOST]OmurSorunun cevabı birçok şey olabilir.Antreman-Beslenme vbz düzen veya kilon belki fazladır yağ oranından kaslarının bir kısmını tam göremiyorsundur gelişmedi sanıyorsundur.Veya her ay 2cm atmak gibi büyük ütopyaların vardırgibi gibi gider bu durum.
Antreman olayına gelince bu sporda ya çok iyi bir antrenörün olucak yada bu sporu öğreniceksin ki zaman içerisinde hareketlerle o kadar haşır neşir olman sonucu program oluşturmada bilgin olsun.Yoksa 10gün kurs alan benim arkadaşımda antrenör ama bir anlamı yok 60 kg bench press yapıyor..
omuzların başladığın günle aynıysa dua et![]()
Yok yaff dedim ya başlamadan önce daha iyiydim şimdi ise yapılan hatadan dönüp yeni bi başlangıç yapmak istiyorum bunun için yol gösterici arıyorumomuzların başladığın günle aynıysa dua et![]()
İyide dostum benim amacım hacım ce biraz büyümek ve kilo 80 ama bişey yok bi yıllık vücut yokki en azından biraz tüyo ver nasıl çalışmam gerektiğini günde kaç hareket yapmak iyi haftada kaç gün spor yapmam lazım bu tarz şeylerAntreman programı yazmıyorum dostum.Yanlış anlama , antreman yazmak öyle kolay bir husus değildir , senin vücudunun şuan ki durumunu , kilonu , hedefini vbz birkaç durumu öğrenmeden kimseden program istemenide önermem.Bilgi arıyorsan forumda ve googleda var kesinlikle işine gerçek yarıyacak budur.
80kgsin ve boyun kaç ki kas görünümünü beğenmiyorsun ve 1 yıldır yapıyorusn çok ilginç.İyide dostum benim amacım hacım ce biraz büyümek ve kilo 80 ama bişey yok bi yıllık vücut yokki en azından biraz tüyo ver nasıl çalışmam gerektiğini günde kaç hareket yapmak iyi haftada kaç gün spor yapmam lazım bu tarz şeyler