arkadaslar ben surekli diyet yapmayi denemis bir insanim babamin isi lokantacilik oldugu icin ilkokul 4 . sinidtan sonra kilo almaya basladim bu lise 1 e kadar devam etti lise 1 yutta kalmistim ve ne aptallik ki sadece sabah kahvaltisi yaparak 80 kilo olmustum ve yaz geldiginde hazin son yasandi o kadar verdigim kilolari geri almaya basladim yaz tatili boyunca oruc tutmama ragmen 1 ay 10 ile 15 kilo aldim ve almaya devam ettim lise 2 de 100 lere kadar gelmistim o yandan bu yana kilo vermeye calisiyorum gecen sene bu forumla tanismistim ve 8 kilo civari vermis ve yine ne yazikki yaz tatilinde yine almistim ve su anda diyet yapiyorun spor yapiyorum veremiyorum sabah kahvaltisi yapmaya calisiyorum ama genelde yapamayip sadece elma yiyerek gecistiriyorum yanlis ama ne yaparsiniz diger oyunleride okulda iken doner yoyorum mecbur diger gunler hastanede staj yaptigim icin ne cikarsa yiyorum ana genelde proteinli beslenmeye calisiyorum ve ekmek yemiyorum acaba bana bu konuda yardimci olabilecek arkadaslar varmi yeter artik cok sikildim bikkin durumdayim