Arkadaşlar özellikle yağsız ve bol proteinli bir tarif veriim size ben hemen hemen hergün yapıyorum süper oluo walla..Haa en önemlisi ton baliginin kokusuda yok oluyor =) 2 konserve yagsiz ton baligi 1/2 paket makarna (fiyonk olanları daha güzel oluo walla) biraz yeşillik 1/2 konserve mısır az biraz zeytinyağı, nane, sevenlere pul biber Bir tutam maydanoz Bir adet domates Önce makarnayı sadece suda haşlıyorsunuz kesinlikle yağsız olmalı ve tabiikide tuzsuz (dayanamayanlar azcık koysun ok =) ) Sonra derin bir kapta diger malzemeleri koyup iyicene karıştırıyoruz. Sonra makarnayı süzdükten sonra bu kaba boşaltıyoruz. İyicene karıştırın biraz zeytinyağı ve muhteşem lezzettt. Hem protein bakımından iyi hemde temiz carbo aliosunuz. Afiyet olsun....
ben haftada bir iki kere böyle yerim çok güzel olur.ben bazen bu karisima 2 kasaik light labne de eklerim süper oluyor
Bende ara sira 2 ton baligini ( konserve 2*200 gr) tavada pisiririm 4-5 yumurta aki sadece tuz ile kara biber ve ustunede kasar peyniri eklerim, cok lezzetli olur.. Senin tarifide denicem.
midesiz admin yumurta ile balik olur mu tadi cok kotu olur :? :lol: ayrica ton baligi ve yumuratanin toplam protein miktari 95-100 gr civari bunu bir sefer de nasil sidireceksin
walla tadi kasar peyniri ile cok süper, ben Ton baligi shakeri yapmis adamim :lol: Sindirime gelince hepsini bir yemiyorum (ama zor tutuyorum cünku süper), iki kereye bölerim micro dalga firinda isitirim, neden iki kere ayni eziyeti cekelimki