casanowa123
Üye
Arkadaşlar 18 yaşında 79 kilo 175 boyundayım. Zayıflayıp kas yapmak için cardio+vücut geliştirme yapıyorum 2 aydır. haftada 3 gün antrenman yapıyorum 20 dk koşu+20 dk cross training. Toplam 500-600 kalori veriyorum.Ama bir türlü zayıflayamıyorum hep aynı kilodayım.Örneğin bir günde yediklerim;
sabah 7'de: 1 sandwich ekmeği,1 adet muz,
öğlen 12'de okulda ne yemek çıkarsa o tabldot,3-4 dilim ekmek,
akşam üzeri 4-5 gibi eve gelince yaklaşık 1 litre su çubuk kraker ,yoğurt,elma falan yiyorum.
7-8 gibide yemek yiyorum. 1 dilim ekmek ya yerim ya yemem.1 veya 2 yumurta(protein almak için). makarna pilav olunca yarım tabak alıyorum + şekersiz çay.
okuldan çıkıp antrenmana gidincede kahvaltı aynı,öğle yemeği yerine 1 paket ülker altınbaşak,1 litre su eve gelincede 6 gibi 1-2 yumurta, çubuk kraker,yoğurt falan yiyorum
mesela bugün okulda antrenmanda yoktu bütün gün evdeydim yediklerimi yazıyım;
sabah 10 kahvaltı: 1 bardak sıcak çikolata yarım kaşık şeker, 2 sandwich ekmeği(ince uzun olanlardan) bimde satılan kahvaltılık sosla birlikte.
öğlen (12-6 arası) acıktıkca çubuk kraker,1 kase yoğurt,1litre su, 1 yumurta.
7 gibi de akşam yemeği kısmetime ne olursa =)
nerde yanlış yapıyorum mümkün olduğunca un,tuz,şekerden uzağım. öğlen acıktıkca yediğim çubuk kraker,yoğurt mu kilo yapıyor? Çukulataymış cipsmiş,kolaymış, fındık fıstıkmış nerdeyse tadını unuttum.
nerde yanlış yapıyorum delircem ya =)benim amacım sık sık yiyip az yemek. annem kızar bütün gün yiyorsun diye ama az yiyorum.
amacım yağları eritip fit olmak şişmek gibi niyetim yok.
zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.
sabah 7'de: 1 sandwich ekmeği,1 adet muz,
öğlen 12'de okulda ne yemek çıkarsa o tabldot,3-4 dilim ekmek,
akşam üzeri 4-5 gibi eve gelince yaklaşık 1 litre su çubuk kraker ,yoğurt,elma falan yiyorum.
7-8 gibide yemek yiyorum. 1 dilim ekmek ya yerim ya yemem.1 veya 2 yumurta(protein almak için). makarna pilav olunca yarım tabak alıyorum + şekersiz çay.
okuldan çıkıp antrenmana gidincede kahvaltı aynı,öğle yemeği yerine 1 paket ülker altınbaşak,1 litre su eve gelincede 6 gibi 1-2 yumurta, çubuk kraker,yoğurt falan yiyorum
mesela bugün okulda antrenmanda yoktu bütün gün evdeydim yediklerimi yazıyım;
sabah 10 kahvaltı: 1 bardak sıcak çikolata yarım kaşık şeker, 2 sandwich ekmeği(ince uzun olanlardan) bimde satılan kahvaltılık sosla birlikte.
öğlen (12-6 arası) acıktıkca çubuk kraker,1 kase yoğurt,1litre su, 1 yumurta.
7 gibi de akşam yemeği kısmetime ne olursa =)
nerde yanlış yapıyorum mümkün olduğunca un,tuz,şekerden uzağım. öğlen acıktıkca yediğim çubuk kraker,yoğurt mu kilo yapıyor? Çukulataymış cipsmiş,kolaymış, fındık fıstıkmış nerdeyse tadını unuttum.
nerde yanlış yapıyorum delircem ya =)benim amacım sık sık yiyip az yemek. annem kızar bütün gün yiyorsun diye ama az yiyorum.
amacım yağları eritip fit olmak şişmek gibi niyetim yok.
zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.