Merhaba arkadaşlar;
Öncelikle kendimden bahsedeyim. 19 yaşındayım spor salonuna gitmeye başlamadan önce hiç spor geçmişim yoktu. Boyum 1,72m kilom 71kg.
Salona gitmeye ilk başladığımda oradaki eğitmen standart bir başlama programı yazdı. Ben onu 1,5 ay kadar yaptım. Vize dönemi gelince ders mi spor mu ikileminden ders çalışmayı seçince 1,5 ay kadarda yatmış bulundum. Tekrar başlarken programım değişti (ekde veriyorum programı).
2 ay bu programı uyguladım fakat hiç bir gözle görülür ilerleme olmadı, sadece yavaş yavaş güçlendiğimi hissediyordum. Finaller gelince ben yine 1 ay kadar sporsuz kaldım(biliyorum çok hatalıyım bu konuda). 2 haftadan fazladır da salondaki eğitmenden program yazması için randevuyu istediğim saatlere alamıyorum aldıklarıma da ben gidemedim bir türlü (çözemedim bu ne yoğunluk
). Bende dedim ki zaten doğru düzgün ilgilenmiyorlar kendim halledeyim bu işi ama gel gör ki kaç gündür sitede dolaşıyorum işin içinden çıkamadım. Bu sefer kesinlikle ara vermeden spora devam etmek ve sağlıklı bir vücuda kavuşmak istiyorum.
Tecrübeli arkadaşların yardımına ihtiyacım var. Ne diyorsunuz? Nasıl yapmalıyım? Nasıl bir program izlemeliyim?
Şimdiden yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim. Umarım derdimi anlatabilmişimdir.
Öncelikle kendimden bahsedeyim. 19 yaşındayım spor salonuna gitmeye başlamadan önce hiç spor geçmişim yoktu. Boyum 1,72m kilom 71kg.
Salona gitmeye ilk başladığımda oradaki eğitmen standart bir başlama programı yazdı. Ben onu 1,5 ay kadar yaptım. Vize dönemi gelince ders mi spor mu ikileminden ders çalışmayı seçince 1,5 ay kadarda yatmış bulundum. Tekrar başlarken programım değişti (ekde veriyorum programı).
Tecrübeli arkadaşların yardımına ihtiyacım var. Ne diyorsunuz? Nasıl yapmalıyım? Nasıl bir program izlemeliyim?
Şimdiden yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim. Umarım derdimi anlatabilmişimdir.