Bir sorum vardı yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaslar 7 gündür evde çalısmaya başladım hergün düzenli beslenip düzenli sporumu yapıyorum
fakat her gün yapmak beni biraz yıpratıyor, biraz biraz vücudum şekle gırmeye basladı eğer bir gün mola bir gün çalıs yaparsam dahamı geç sonuç alırım bu soruma bı cevap verırsenız cok sevınırım..​

Merhaba Can3522,

Sana cevap gelmez tahmin ediyorum o yuzden ben soyliyim bitsin. Forumda en az 100 kere soylenmistir. Lutfen forumu oku. Cunku ben zaman ayırıp okuyorum. bugune kadar 4 tane topic actım sanırım. aramadan acmam zaten.
Sana cevap olarak sunu soyleyebilirim.
Kaslar dinlenirken buyur.

kolay gelsin

Arkadaslar 7 gündür evde çalısmaya başladım hergün düzenli beslenip düzenli sporumu yapıyorum
fakat her gün yapmak beni biraz yıpratıyor, biraz biraz vücudum şekle gırmeye basladı eğer bir gün mola bir gün çalıs yaparsam dahamı geç sonuç alırım bu soruma bı cevap verırsenız cok sevınırım..​

tam tersi daha iyi sonuç alırsın, bütün sorularının cevabı forumda mevcut https://www.bodyforumtr.com/vbforum/puf-noktalar/en-cok-sorulan-sorular-ve-cevaplari-11375.html

Merhaba Can3522,

Sana cevap gelmez tahmin ediyorum o yuzden ben soyliyim bitsin. Forumda en az 100 kere soylenmistir. Lutfen forumu oku. Cunku ben zaman ayırıp okuyorum. bugune kadar 4 tane topic actım sanırım. aramadan acmam zaten.
Sana cevap olarak sunu soyleyebilirim.
Kaslar dinlenirken buyur.

kolay gelsin

merhaba garbage ve Dr.Steelhammer ikinizede teşekkürler ilginizden dolayı

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

Kurallar Madde-23'e aykırı başlık açmak!
Madde 23- Forum Üyelerinden Kahinlik Beklemeyin!
Örnek resimler ekleyip ya da beğendiğiniz vücuda sahip insanların isimlerini vererek afaki sorular sormayınız.Ölçülerinizi ya da kendi resimlerinizi verip afaki sorular sormayınız, antreman ve beslenmen programları istemeyiniz.
Bu tür başlıklar kilitlenerek çöpe atılacaktır.
Örnekler :
*Şu kadar süre çalışsam kaç kilo alırım?
*Şu kadar süre çalışsam ölçülerim nasıl olur?
*Bu vücuda supplementsız ulaşılabilir mi?
*Resimdeki gibi bir vücuda ulaşmam ne kadar sürer?
*Resimdeki gibi bir vücuda ulaşmam için neler yapmam lazım?
*Resimdeki sizce steroid kullanmışmıdır?
*Ölçülerime göre beslenme
ve antreman programı verebilir misiniz?
*Sizce bu vücut adam olur mu?
*Sizce bu vücut gelişir mi? .... vb..
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı