Bir sorum olacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkeze iyi aksamlar arkadaslar

konu ne kadar da sacma olsa sormadan edemedim

Simdi supplementleri olan arkadaslarimiz var, malum herkezin evi yakin degil salona..
antremandan once veya sonra wheylerini,pump supplementlerini nasil ve neyin icine koyupta goturuyorlar? direkt evde hazirlayip calkalayip shakerin icinde mi goturuyorlar yoksa sadece tozlarini shakerin icine koyup antreman sonrasi su koyup mu tuketiyorlar..

Saygilarimla

Spor sonrasi olani zaten shaker icinde goturuyorum. Eger tablet seklinde ise sayi kadar yanimda tasiyordum. Gelelim oncesinde alacaksam. O zaman oncesinde alacagimi shakerda sonrasindakini ufak kapta goturuyorum.

Spor sonrasi olani zaten shaker icinde goturuyorum. Eger tablet seklinde ise sayi kadar yanimda tasiyordum. Gelelim oncesinde alacaksam. O zaman oncesinde alacagimi shakerda sonrasindakini ufak kapta goturuyorum.
Spor sonrasi olani direkt su ile koyup mu goturuyorsun yoksa shakerin icinde toz halindemi ?

Shakeri iyice kurulayıp içine bir ölçek whey koyup ağzını iyice kapatıyorum hava girmemesi için, antremandan sonra suyunu katıp içiyorum.

Noxumu evde iciyorum, idman sonrasi whey sacmaligim olmadigi icin rahatim ancak carbonox ve creatinim var, onlarida shakera koyup gidiyorum orda su koyuyor karistiriyorum.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu forum kurallarına aykırıdır
- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.
- Başlığınız acil,yardım gibi terimleri kullandığınız için kilitlenmiş olabilir. forumda her üye eşit hakka sahiptir ve kimsenin öncelik hakkı yoktur.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı