lubu dedi:bir sabah kalktınız ve aynaya baktınız.O da ne o kaslı vücunuz gitmiş yerine bodye başlamadan sahip oldunuz vücut gelmiş.Böyle bir olay karşısında napardınız kimi arardınız.O an neler hissederdiniz?=)
SCHWARZXXL dedi:Eski halimi alana kadar inzivaya çekilirdim. Forumda bir yerlerde rusyadan bir salon görüntüsü vardı. Oradaki gibi izbe bir salona kapanırdım eski halimi alana kadar.
Blitz dedi:Kendimi içkiye verirdim herhalde...
sarc4stic dedi:
lubu dedi:bir sabah kalktınız ve aynaya baktınız.O da ne o kaslı vücunuz gitmiş yerine bodye başlamadan sahip oldunuz vücut gelmiş.Böyle bir olay karşısında napardınız kimi arardınız.O an neler hissederdiniz?=)
BaBe ShaQ dedi:lubu dedi:bir sabah kalktınız ve aynaya baktınız.O da ne o kaslı vücunuz gitmiş yerine bodye başlamadan sahip oldunuz vücut gelmiş.Böyle bir olay karşısında napardınız kimi arardınız.O an neler hissederdiniz?=)
"Amannn çok ta fifi"der tekrar geriye yatardım :lol: :lol: