leecH
Üye
Merhaba arkadaşlar,
Forumu bir süredir takip ediyorum bu bağlamda kendime bir program oluşturdum ve yaklaşık 1 aydır uyguluyorum fakat yaptığım yanlış birşeyler varsa bilmek isterim yani programın eksik yanları veya fazla bir kısmı var ise tavsiyleriniz uygulamak isterim..
Öncelikli olarak amacım göbeğin gitmesi ve göğüs bölgesindeki yağlardan kurtulmak ama bunu yaparkende çelimsiz bir vücuda sahip olmak istemiyorum çünkü geçen senede 70kilonun altına indim fakat çokta hoşuma gittiğini söyleyemeyecem
Boy: 1.83
Spora başlamadan önceki kilom 82
Hafta içi her sabah 7de kalkıyorum
Aç karna;
25x4 mekik
20dk twist (parktaki alette)
Sahilde tempolu koşu (ilk günlerde yarım tur koştuğumda yoruluyordum aynı hafta içinde 1turu rahat koşmaya başladım, 2. hafta 2 tura çıkardım, bu haftada yani 3. hafta 3 tur koşuyorum, ömüzdeki haftada 4 tura çıkarabilirim gibi görünüyor)
Hafta içi her akşam üzeri
Yaklaşık 1 saat yüzme (kelebek ve serbest)
Cumartesi
2tane 4ük dumbble ile FleXoR hocamın forumda yazmış olduğu programı uyguluyorum
hepsi 4x10
GÖĞÜS
Dumbbell Bench Press
Dumbbell Flyes
Dumbbell Bench Press (Close)
Dumbbell Pullover
KOL
Dumbbell Curls
Hammer Curls
Dumbbell Preacher Curls
Pazar
OMUZ
Neck Dumbell Press
Latarel
Arnold Press
Dumbbell Lateral Raises
Arka Kol
Lying Dumbbell Extensions
Dumbbell French
Yediklerimede dikkat ediyorum onun için belli bir programım yok fakat yağlı yiyeceklerden, unlu mamüllerden ve tatlılardan kendimi fazlasıyla uzak tutuyorum. Bir nevi sağlıklı beslenemede diyebilirim çünkü diyet olarak görmüyorum
Şimdiki kilom ise 75, yaklaşık 6-7 kilo verdim ama göğüsteki yağlanma ciddi oranda azaldı ve göbekte de gözle görülür bir azalma meydana geldi.
Başta da söylediğim gibi iyi veya kötü her türlü yorumunuzu bekliyorum
İyi günler
Forumu bir süredir takip ediyorum bu bağlamda kendime bir program oluşturdum ve yaklaşık 1 aydır uyguluyorum fakat yaptığım yanlış birşeyler varsa bilmek isterim yani programın eksik yanları veya fazla bir kısmı var ise tavsiyleriniz uygulamak isterim..
Öncelikli olarak amacım göbeğin gitmesi ve göğüs bölgesindeki yağlardan kurtulmak ama bunu yaparkende çelimsiz bir vücuda sahip olmak istemiyorum çünkü geçen senede 70kilonun altına indim fakat çokta hoşuma gittiğini söyleyemeyecem
Boy: 1.83
Spora başlamadan önceki kilom 82
Hafta içi her sabah 7de kalkıyorum
Aç karna;
25x4 mekik
20dk twist (parktaki alette)
Sahilde tempolu koşu (ilk günlerde yarım tur koştuğumda yoruluyordum aynı hafta içinde 1turu rahat koşmaya başladım, 2. hafta 2 tura çıkardım, bu haftada yani 3. hafta 3 tur koşuyorum, ömüzdeki haftada 4 tura çıkarabilirim gibi görünüyor)
Hafta içi her akşam üzeri
Yaklaşık 1 saat yüzme (kelebek ve serbest)
Cumartesi
2tane 4ük dumbble ile FleXoR hocamın forumda yazmış olduğu programı uyguluyorum
hepsi 4x10
GÖĞÜS
Dumbbell Bench Press
Dumbbell Flyes
Dumbbell Bench Press (Close)
Dumbbell Pullover
KOL
Dumbbell Curls
Hammer Curls
Dumbbell Preacher Curls
Pazar
OMUZ
Neck Dumbell Press
Latarel
Arnold Press
Dumbbell Lateral Raises
Arka Kol
Lying Dumbbell Extensions
Dumbbell French
Yediklerimede dikkat ediyorum onun için belli bir programım yok fakat yağlı yiyeceklerden, unlu mamüllerden ve tatlılardan kendimi fazlasıyla uzak tutuyorum. Bir nevi sağlıklı beslenemede diyebilirim çünkü diyet olarak görmüyorum
Şimdiki kilom ise 75, yaklaşık 6-7 kilo verdim ama göğüsteki yağlanma ciddi oranda azaldı ve göbekte de gözle görülür bir azalma meydana geldi.
Başta da söylediğim gibi iyi veya kötü her türlü yorumunuzu bekliyorum
İyi günler