Bir süredir uyguladığım program hakkında fikirleriniz

leecH

Üye
Merhaba arkadaşlar,

Forumu bir süredir takip ediyorum bu bağlamda kendime bir program oluşturdum ve yaklaşık 1 aydır uyguluyorum fakat yaptığım yanlış birşeyler varsa bilmek isterim yani programın eksik yanları veya fazla bir kısmı var ise tavsiyleriniz uygulamak isterim..

Öncelikli olarak amacım göbeğin gitmesi ve göğüs bölgesindeki yağlardan kurtulmak ama bunu yaparkende çelimsiz bir vücuda sahip olmak istemiyorum çünkü geçen senede 70kilonun altına indim fakat çokta hoşuma gittiğini söyleyemeyecem

Boy: 1.83

Spora başlamadan önceki kilom 82

Hafta içi her sabah 7de kalkıyorum
Aç karna;

25x4 mekik

20dk twist
(parktaki alette)

Sahilde tempolu koşu (ilk günlerde yarım tur koştuğumda yoruluyordum aynı hafta içinde 1turu rahat koşmaya başladım, 2. hafta 2 tura çıkardım, bu haftada yani 3. hafta 3 tur koşuyorum, ömüzdeki haftada 4 tura çıkarabilirim gibi görünüyor)

Hafta içi her akşam üzeri

Yaklaşık 1 saat yüzme
(kelebek ve serbest)

Cumartesi

2tane 4ük dumbble ile FleXoR hocamın forumda yazmış olduğu programı uyguluyorum

hepsi 4x10

GÖĞÜS

Dumbbell Bench Press
Dumbbell Flyes
Dumbbell Bench Press (Close)
Dumbbell Pullover

KOL

Dumbbell Curls
Hammer Curls
Dumbbell Preacher Curls

Pazar

OMUZ

Neck Dumbell Press
Latarel
Arnold Press
Dumbbell Lateral Raises

Arka Kol

Lying Dumbbell Extensions
Dumbbell French

Yediklerimede dikkat ediyorum onun için belli bir programım yok fakat yağlı yiyeceklerden, unlu mamüllerden ve tatlılardan kendimi fazlasıyla uzak tutuyorum. Bir nevi sağlıklı beslenemede diyebilirim çünkü diyet olarak görmüyorum

Şimdiki kilom ise 75, yaklaşık 6-7 kilo verdim ama göğüsteki yağlanma ciddi oranda azaldı ve göbekte de gözle görülür bir azalma meydana geldi.

Başta da söylediğim gibi iyi veya kötü her türlü yorumunuzu bekliyorum

İyi günler

iyi bir başarı göstermişin 2 x4 lük dambıllarla çok tekrar yaparsın buda o bölgeyi sıkılastırır yağlıysa yağlardan arındırır kilo vermen için bunlar sana yeterlidir ancak kilonu verdikten sonra kas yapmayı istiorsan hacim için fazla ağırlıklarla az tekrar yapmak lazim salona gitme gibi olanağın varsa salona gidersin yoksa evde kendince de çalışırsın. başarının devamını dilerim

Yorumunuz için çok teşekkür ederim, yazın kalan 1-2 ayının boş geçirmek istemedim o yüzden şuan için sinirimi bozan göbeği ve diğer bölgelerdeki yağlanmayı en aza indirgemek.. Aksilik olmazsa yaz bittikten sonrada salona gitmeyi ve istikrarı bozmadan fit, hacimli bir vücuda kavuşmak istiyorum

Yorumunuz için çok teşekkür ederim, yazın kalan 1-2 ayının boş geçirmek istemedim o yüzden şuan için sinirimi bozan göbeği ve diğer bölgelerdeki yağlanmayı en aza indirgemek.. Aksilik olmazsa yaz bittikten sonrada salona gitmeyi ve istikrarı bozmadan fit, hacimli bir vücuda kavuşmak istiyorum

salona gidersen daha verimli gelişme alırsın tabi beslenmeyede dikkat etmen lazim ama sunu unutma herşey sende bitiyor spor hayatında başarılar dilerim

Merhaba arkadaşlar,

Deniz sezonunu kapatmam nedeniyle programa yüzme yerine 5km bisiklet ekledim. Ayrıca dumbbleların artık yetersiz gelmesi sebebiylede programdan çıkardım onun yerine şınav çekiyorum (30ardan 5 set ve her hafta arttırıyorum) 1-2 haftada böyle devam edip artık salona gitmeyi düşünüyorum hatta şimdiden beslenme programımı hazırladım.

Şuan ki kilom 71

Son düzenleme:
Back
Yukarı