Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Bu liseyi kazanmak tek hayalimdi. yaz dönemi boyunca resim kursuna gittim. Buradan esen hocama slm yolluyorum. Herşey onun sayesinde gerçekleşti
Bu liselerden mezun olundugu zaman ileride ne olunmakta meslek olarak? Bilgisizligim icin bagislayin yani meslek liseleri gibi onleri kapali mi -sadece belli bolumler mi seciliyor?-
tebrikler..bende güzel sanatlar fakültesi resim böl mezunuyum.
umarım istediklerin olur.
aslında türkiye için zor bir bölüm..mutlaka en iyisi olmaya çalış.
Bu liselerden mezun olundugu zaman ileride ne olunmakta meslek olarak? Bilgisizligim icin bagislayin yani meslek liseleri gibi onleri kapali mi -sadece belli bolumler mi seciliyor?-
İç Mimarlık, Resim, Heykel,Seramik,Grafik,Tekstil Tasarımı,Sahne Dekorları,Kostüm,Fotoğraf, Endüstri Ürünleri Tasarımı, Sinema ve Televizyon bölümlerine,Tekstil ve Moda Tasarımı, Geleneksel Türk El Sanatları bölümlerinegidilebiliniyor.