selam arkadaşlar bir kaç sorum olacak
1 mekik sehpam var aynı sunun gibi
fakat mekik çektiğimi hissetmiyorum sanki etki etmiyor gibi (kullanma klavuzunda ki gibi çekmeme rağmen) benun nedeni ne olabilir?
2 göğüs çalışırken şu hareketin
bana olan etkisi göğüse değilde arka koluma çok vuruyor bunun nedeni ne olabilir
3- barfiks barı aldım ancak 4 set yaparken ilkinde en fazla 5 tane sonraki setlerde daha az çekebiliyorum nasıl arttırabilirim
4-kurban bayramında memlekete gidiyorum köyümüzde tam köy yani kahvesi bile yok çalışma tempom bozulacak bana olan zararı en aza indirgemek için önerileriniz nelerdir?
1 mekik sehpam var aynı sunun gibi
fakat mekik çektiğimi hissetmiyorum sanki etki etmiyor gibi (kullanma klavuzunda ki gibi çekmeme rağmen) benun nedeni ne olabilir?2 göğüs çalışırken şu hareketin
bana olan etkisi göğüse değilde arka koluma çok vuruyor bunun nedeni ne olabilir 3- barfiks barı aldım ancak 4 set yaparken ilkinde en fazla 5 tane sonraki setlerde daha az çekebiliyorum nasıl arttırabilirim
4-kurban bayramında memlekete gidiyorum köyümüzde tam köy yani kahvesi bile yok çalışma tempom bozulacak bana olan zararı en aza indirgemek için önerileriniz nelerdir?