Bir kaç soru

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Gkhn8734

Üye
Merhaba, forumda bir kaç gündür yoğun olarak sorularımın cevabını aradım fakat bulmayınca sizlere işin üstadlarına sorma gereği duydum.

1- Protein almazsam ve ağırlık çalışırsam kas yapabilir miyim? Yani yeteri kadar protein almazsam yaptığım spor boşa mı gider?

2- Hem diyet yapsam ve protein ağırlıklı beslensem, aynı zamanda ağırlık çalışsam. Diyet yaptığım için kaslarım erir mi? Kısacası diyet yaparken ağırlık çalışmak kaslara zarar mı verir?

3- Spordan sonra saunaya giriyorum. Saunaya girmek sorun yaratır mı hem kasların onarımı açısından hemde vücuda kaybertirecekleri konusunda?

4- Bazengaza gelip arka arkaya 3-4 gün ağırlık çalıaşbiliyorum. Bunun bir zararı var mı iyi uyuyup spora kadar iyi dinlendiğim taktirde off gün olayına uymamam sorun yaratır mı?

cevapalrınız için şimdiden teşekkür ederim.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Forumdaki "En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları" isimli baslıgı okumak icin tıklayınız

Arama Kelimeleri :

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı