Bir kaç soru

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Atagun
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Atagun

Üye
Öncelikle soracağım soruların cevabı sitede kesinlikle mevcuttur fakat hepsini araştıracak zamanım olmadığı için yeni konu açarak kirlilik yaptığım için kusura bakmayın.
Başlayalı 15 gün gibi bir süre oldu.Bana verilen programı yazıyorum.

flat bench Press
flat bench dumbbel flyes
behind the neck press
wide grip lat pulldown
seated cable row
push down 'ın aşağıdan çekilir olanı ismini unuttum :)
sonrasında push down
leg ext.

3x12 bunlar.
2 gün gidip 1 gün ara veriyorum.Sizce program ve gidiş doğrumudur.

Boy: 175, Kilo: 68.5 Yaş: 23

Kilo almam gerekiyor mu ? Düzenli beslendiğim pek söylenemez.Protein kullanmamı söylüyorlar.Sizce nasıl bir yol izlemeliyim.Bulunduğum yer ihtibari ile danışabileceğim pek fazla kişi de yok.Düzenli ve doğru bir şekilde başlayıp devam etmek istiyorum.
 
başlayalı daha 15 gün olmuş.dur bakalım bi :)
3 ay dolmadan ek besin maddesi kullanma kullansan da bi fayda görmezsin.
yeni başlayan birisi için programın kötü denilemez.
kilo alman gerekiyor bunu doğal yollarla yapmalısın.eğer düzenli beslenmiyorsan istediğin vücuda ulaşman 1 sene sürecekse düzensiz beslendiğin için 1.5-2 sene sürer.
hergün proteinini,karbonhidratını vitaminlerini almalısın.
 
Acele falan etmiyorum sadece program daha iyi nasıl olabilir ve beslenme konusunda ek gıda almalımıyım diye sormak istemiştim.Programa ek olarak birşeyler eklemeye gerek varmı.Bu programı tekrarlıyorum hergün 1. ve 2. gün diye birşey yok.
 
işte "ek gıda malzemesi kullanmalı mıyım?" diye sorman aceleci olduğunun kanıtıdır.çünkü 3 ay geçmeden ek besin maddesi kullanılması birşeyi değiştirmez :)
 
Back
Yukarı